«Το ζητούμενο είναι πόσα χρέη καλύπτει ο Αλαφούζος»

«Το ζητούμενο είναι πόσα χρέη καλύπτει ο Αλαφούζος»

Νίκος Αθανασίου
«Το ζητούμενο είναι πόσα χρέη καλύπτει ο Αλαφούζος»

bet365

Η πλευρά του Παϊρόι Πιενγκοπονσάντ εκτός από την επιβεβαίωση για το πρώτο «ναι» του Αλαφούζου, ξεκαθάριζε πως θα πρέπει να βρεθεί λύση και συμφωνία για τα χρέη,

Μπορεί ο Γιάννης Αλαφούζος να άναψε το... πράσινο φως στο fund της «Panasia», ωστόσο, η πλευρά που εκπροσωπεί ο Παϊρόι Πιενγκοποσάντ κρατά χαμηλά τόνους. Κι αυτό γιατί πουθενά στην ανακοίνωση του μεγαλομετόχου δεν γίνεται αναφορά στα χρέη που θα πρέπει να καλύψει ο ίδιος. Κάτι που είχε ξεκαθαρίσει στην ανακοίνωση αποχώρησής του από την «πράσινη» ΠΑΕ.

Το fund είναι ξεκάθαρο και τονίζει πως αν δεν βρεθεί λύση με τα χρήματα που πρέπει να καλύψει ο Αλαφούζος, είναι απίθανο να έχουμε οριστική συμφωνία. Μάλιστα, είναι πολύ πιθανό εντός της ημέρας να υπάρχει ανακοίνωση που θα βάζει τα πράγματα στην θέση τους!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα