Χωρίς Λισγάρα στην Τούμπα η Ξάνθη

Gazzetta team
Χωρίς Λισγάρα στην Τούμπα η Ξάνθη

bet365

Ανακοινώθηκε η αποστολή της Ξάνθης για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (22/4, 19:00) και σ' αυτή δεν βρίσκεται το όνομα του τραυματία Χρήστου Λισγάρα. Εκτός και ο τιμωρημένος Ντε Λούκας.

Μετά την ολοκλήρωση της προετοιμασίας των Ακριτών και τις τελευταίες οδηγίες σε θέματα τακτικής στην τελευταία προπόνηση του Σαββάτου, ο Μίλαν Ράσταβατς ανακοίνωσε την 18μελή αποστολή της ομάδας για την αναμέτρηση της 28ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ εκτός έδρας.

Στις επιλογές του Σέρβου προπονητή δεν βρίσκεται ο τραυματίας Χρήστος Λισγάρας, όπως επίσης και ο τιμωρημένος Πάμπλο Ντε Λούκας.

Αναλυτικά η 18άδα: Ζίβκοβιτς, Γκαραβέλης, Μπαξεβανίδης, Φλίσκας, Σβάρνας, Μελιόπουλος, Κασάδο, Συλλά, Φασίδης, Μεχία, Καμαρά, Λουσέρο, Μπρίτο, Τριάδης, Θυμιάνης, Γέντρισεκ, Κάστρο, Τζουρίτσκοβιτς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα