Μέσα ο Μαλεζάς, εκτός Μάτος και Πέλκας για Ξάνθη

Gazzetta team
Μέσα ο Μαλεζάς, εκτός Μάτος και Πέλκας για Ξάνθη

bet365

Οι τιμωρημένοι Μάτος και Πέλκας, μαζί με τους τραυματίες Μουλέν και Μιχόγεβιτς δεν υπολογίζονται από τον Ραζβάν Λουτσέσκου για την αναμέτρηση με την Ξάνθη στην Τούμπα (22/4, 19:00). «Μέσα» ο Μαλεζάς.

Με προπόνηση στην Τούμπα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για την αναμέτρηση της 28ης αγωνιστικής της Super League Σουρωτή απέναντι στους Ακρίτες (22/4, 19:00). Το πρόγραμμα ήταν αφιερωμένο στην τακτική προσέγγιση του αγώνα και στις στημένες φάσεις.

Γκινγκάμπ - Μονακό και το ποντάρισμά σου επιστρέφεται*, αν σημειωθεί γκολ με πέναλτι στον αγώνα. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο Στέλιος Μαλεζάς ακολούθησε τμήμα της προπόνησης και συνέχισε θεραπεία, ωστόσο τέθηκε στη διάθεση του Ράζβαν Λουτσέσκου .

Αντίθετα, οι Μουλέν και Μιχόγεβιτς παραμένουν εκτός, μαζί με τους τιμωρημένους Μάτος και Πέλκα .

Οι 18 παίκτες που αποτελούν την αποστολή είναι οι: Ρέι, Πασχαλάκης, Βαρέλα, Κρέσπο, Μαλεζάς , Δεληγιαννίδης, Αζεβέδο, Κάνιας, Μαουρίσιο, Σάκχοφ, Μπίσεσβαρ, Ελ Καντουρί, Λημνιός, Μακ, Κάμπος, Κουλούρης,Πρίγιοβιτς, Βιεϊρίνια .

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα