Γέντρισεκ: «Στόχος τα 100 γκολ στις πρώτες κατηγορίες!» (pics)

Gazzetta team
Γέντρισεκ: «Στόχος τα 100 γκολ στις πρώτες κατηγορίες!» (pics)

bet365

Ο Έρικ Γέντρισεκ παρέλαβε το βραβείο του καλύτερου γκολ και του MVP της 27ης αγωνιστικής, δήλωσε χαρούμενος για τα 100 επαγγελματικά γκολ και εξέφρασε τον στόχο του να φτάσει τον ίδιο αριθμό σε επίπεδο πρώτης κατηγορίας.

Το πρωινό του Σαββάτου και μετά το τέλος της προετοιμασίας της Ξάνθης για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, πραγματοποιήθηκε η διπλή βράβευση του Έρικ Γέντρισεκ. Ο πρώτος σκόρερ της ξανθιώτικης ομάδας με 10 γκολ στο φετινό πρωτάθλημα, «σάρωσε» τα βραβεία της 27ης αγωνιστικής με την συνολική του εμφάνιση αλλά και με τα δύο γκολ που σημείωσε.

Το μακρινό βολέ του ήταν αυτό που ξεσήκωσε τους φιλάθλους στο 2-0 με τον ΠΑΣ Γιάννινα και λίγο αργότερα, είχε σημειώσει και το 101ο γκολ της καριέρας του. Ο Σλοβάκος επιθετικός των Ακριτών συγκεντρώνοντας το 26,72% της προτίμησης του κοινού στην κατηγορία του πολυτιμότερου παίκτη της αγωνιστικής (MVP), αλλά και το 30,37% στην κατηγορία του καλύτερου γκολ (Best Goal).

Σκόραρε ο Ναϊνγκολάν το πρώτο γκολ του αγώνα Σπαλ - Ρόμα; Στη vistabet έχει επιστροφή στοιχήματος*!(21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Την βράβευση του MVP πραγματοποίησε ο Πρόεδρος του Κέντρου Πολιτισμού του Δήμου Ξάνθης ο Πασχάλης Λύρατζης, ενώ τη βράβευση του Best Goal το μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ, Γιώργος Μπερμπέρογλου. Αμφότεροι ευχήθηκαν εκπλήρωση των στόχων της ομάδας τη φετινή χρονιά, καλή επιτυχία κι ανάλογα γκολ κι εμφανίσεις στον Έρικ Γέντρισεκ.

Από την δική του πλευρά ο επιθετικός της ξανθιώτικης ομάδας δήλωσε στην κάμερα της NOVA «Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί βοήθησα την ομάδα μου να φτάσει στη νίκη και φυσικά για τα βραβεία για τα οποία θα χαρεί σίγουρα και ο γιος μου. Θεωρώ πως αυτό του MVP είναι πιο σημαντικό αλλά και το βραβείο του Best Goal είναι κάτι ιδιαίτερο. Το 2-0 που έγινε με το μακρινό σουτ είναι αν όχι το καλύτερο σίγουρα ένα από τα τρία καλύτερα γκολ που έχω πετύχει ενώ ήταν ξεχωριστό το γεγονός ότι αυτό ήταν και το 100ό γκολ στην καριέρα μου. Νιώθω πολύ καλά γιατί δεν είχα σκοράρει στα προηγούμενα ματς και επανήλθα με γκολ κι έφτασα αυτό τον αριθμό. Είμαι χαρούμενος στην Ξάνθη, νιώθω ότι είμαι σε καλή φόρμα και κοιτάζω τη συνέχεια. Αφιερώνω τα δύο γκολ στον γιο μου που αγαπάει το ποδόσφαιρο και θα είναι χαρούμενος για τα τρόπαια αυτά. Επόμενος στόχος είναι τα 100 γκολ στις κορυφαίες κατηγορίες γιατί τα 35 από τα 101 που έχω σημειώσει, είναι στη Β! Εθνική της Γερμανίας».

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ ανέφερε: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι αλλά εμείς έχουμε στόχο την 5η θέση και θα παλέψουμε να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα».

(Πηγή: xanthifc.gr)

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα