«Η 2η φορά που ο Μαρινάκης αθωώνεται στα ελληνικά δικαστήρια»

«Η 2η φορά που ο Μαρινάκης αθωώνεται στα ελληνικά δικαστήρια»

Gazzetta team
«Η 2η φορά που ο Μαρινάκης αθωώνεται στα ελληνικά δικαστήρια»

bet365

Μεγάλο δημοσίευμα από το κινεζικό πρακτορείο ειδήσεων XINHUA αναφέρθηκε στην απαλλακτική απόφαση του Αρείου Πάγου για τον ισχυρό άνδρα του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη.

Πρόκειται για το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων της Κίνας που απευθύνεται σε 2 δις τουλάχιστον Κινέζους και μη αναγνώστες σε όλον τον κόσμο. Το πρακτορείο XINHUA αναφέρθηκε εκτενώς στην απαλλακτική απόφαση του Αρείου Πάγου, τονίζοντας ότι «είναι 2η φορά που ο Βαγγέλης Μαρινάκης αθωώνεται στα ελληνικά δικαστήρια μετά από αβάσιμες ή ανεπαρκείς κατηγορίες». Στο σχετικό άρθρο σημειώνεται ότι ο κ. Μαρινάκης εκτός από τον Ολυμπιακό είναι και ιδιοκτήτης στην Φόρεστ και πως προτίθεται να συνεχίσει και στις 2 ομάδες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα