Δεν πλήρωσε ο Αλαφούζος κι οριστικά -3 ο Παναθηναϊκός λόγω Βέμερ

Δεν πλήρωσε ο Αλαφούζος κι οριστικά -3 ο Παναθηναϊκός λόγω Βέμερ

Gazzetta team
Δεν πλήρωσε ο Αλαφούζος κι οριστικά -3 ο Παναθηναϊκός λόγω Βέμερ

bet365

Ο Παναθηναϊκός δεν εξόφλησε τον Γενς Βέμερ και αναπόφευκτα είδε το -3 που του είχε επιβληθεί να γίνεται οριστικό.

Οριστικοποιήθηκε η αφαίρεση τριών βαθμών στον Παναθηναϊκό, λόγω χρεών στον Γενς Βέμερ, με τους «πράσινους» να χάνουν υπερπολύτιμο έδαφος στην προσπάθειά τους να βρεθούν στην 5η θέση της Superleague Σουρωτή.

Το «τριφύλλι» δεν κατάφερε να έρθει σε συμφωνία με την πλευρά του Γερμανού μπακ, παρά μόνο να του καταβάλλει 50.000 ευρώ κι έτσι, η αφαίρεση των βαθμών έρχεται ως φυσική συνέπεια των χειρισμών της διοίκησης του Γιάννη Αλαφούζου. Υπενθυμίζεται πως ο Παναθηναϊκός είχε προθεσμία πέντε ημερών μετά τον αγώνα με τον Ατρόμητο, ώστε να εξοφλήσουν τον Βέμερ, στον οποίο οφείλονται 454.000 ευρώ και να «γλιτώσουν» την ποινή.

Πλέον, οι «πράσινοι» καλούνται να πληρώσουν το ποσό σε πέντε ημέρες μετά το παιχνίδι της 28ης αγωνιστικής με τον Πανιώνιο (22/4, 19:00), προκειμένου να μην τους αφαιρεθούν άλλοι τρεις βαθμοί. Αν η αποπληρωμή συμβεί μετά απ' το παιχνίδι, τότε θα επιστραφούν μόνο τρεις βαθμοί και όχι και οι έξι. Αν αυτό δεν συμβεί, η διαδικασία θα επαναληφθεί μετά το παιχνίδι της 29ης αγωνιστικής με τον ΠΑΟΚ. Τότε όμως, εφόσον φτάσουμε ως εκεί, η τρίτη αφαίρεση σημαίνει υποβιβασμό στη Football League.

Πλέον ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στη 10η θέση με 32 βαθμούς και είναι ισόβαθμος με τον Παναιτωλικό, στο -7 από την πεντάδα και την Ξάνθη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα