Τελικός Κ-15: ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 0-0, 4-5 στα πέναλτι! (pics)

Νίκος Μαρούδας
Τελικός Κ-15: ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 0-0, 4-5 στα πέναλτι! (pics)

bet365

Στη... ρώσικη ρουλέτα ο Αυγερινός έπιασε το τελευταίο πέναλτι για τον Παναθηναϊκό και οι «πράσινοι» με το 5-4 επί του ΠΑΟΚ (0-0 κ.α) κατέκτησαν το πρωτάθλημα στην Κ-15!

Πρωταθλητής Κ-15 για πρώτη φορά στην ιστορία του στέφθηκε ο Παναθηναϊκός, ο οποίος στον τελικό του πρωταθλήματος επικράτησε του ΠΑΟΚ στα πέναλτι με 5-4, με την κανονική διάρκεια να λήγει με το ισόπαλο 0-0.

Οι δύο ομάδες, δημιούργησαν λίγες επικίνδυνες στιγμές απέναντι στις δύο εστίες, με τον Παναθηναϊκό είναι πιο απειλητικός στην μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης. Ωστόσο, όλες οι ευκαιρίες που δημιούργησαν οι δύο ομάδες, σταμάτησαν στους δύο τερματοφύλακες, τον Τσιόπτση και τον Αυγερινό.

Μάλιστα ο δεύτερος, έμελλε να είναι και ο... ήρωας για το «τριφύλλι». Η αναμέτρηση οδηγήθηκε στα πέναλτι, όπου οι «πράσινοι» επικράτησαν τελικά με 5-4. Ο Αυγερινός, ήταν εκείνος που έδωσε το τρόπαιο στην ομάδα του καθώς απέκρουσε το πέμπτο πέναλτι που εκτέλεσε ο ΠΑΟΚ.

Κάπως έτσι, ο Παναθηναϊκός κατέκτησε το πρώτο πρωτάθλημα Κ-15 στην ιστορία του και πήρε την πρώτη κούπα από τον ΠΑΟΚ σε επίπεδο ακαδημιών, καθώς την επόμενη εβδομάδα υπάρχει ακόμα ένας... τελικός! Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ θα βρεθούν αντιμέτωποι για την προτελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος Κ-20 με τους «ασπρόμαυρους» να βρίσκονται στο +3, αλλά τους «πράσινους» να έχουν το πάνω χέρι στην ισοβαθμία.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ: Τσιόπτσης, Χνάρης, Καράκουτης, Μανωλιούδης, Θεοδωρίδης, Κουλιεράκης, Κιτσάκης, Στοϊνοβιτς, Κούτσιας, Ταϊτζόγλου, Κωνσταντέλιας

Παναθηναϊκός: Αυγερινός, Κρυπαράκος, Παυλάκης, Καρνέσης, Γωγουβίτης, Φρόκου, Δημοσθενιάδης, Κωστόπουλος, Τζαβίδας, Τόρρα, Τσοντάκης

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα