Ολοταχώς για sold out! (pic)

Γιώργος Τσακίρης
Ολοταχώς για sold out! (pic)

bet365

Η ΑΕΚ άνοιξε και άλλες θύρες το πρωί και φαίνεται πως την Κυριακή στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Λεβαδειακό δεν θα υπάρχει άδειο κάθισμα!

Ολοταχώς για sold out στην ΑΕΚ. Όπως έκανε γνωστό η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ, το πρωί της Παρασκευής άνοιξαν και άλλες θύρες για να ικανοποιηθεί η δίψα του κόσμου και πλέον στην Ένωση ετοιμάζονται να κάνουν φιέστα με ένα γεμάτο ΟΑΚΑ.

Η ζήτηση για ένα εισιτήριο για τον αγώνα με τον Λεβαδειακό είναι τεράστια και η προεργασία για να ανοίξει σιγά σιγά και το υπόλοιπο ΟΑΚΑ έγινε όλο το βράδυ της Πέμπτης (19/4) και από νωρίς το πρωί η ΑΕΚ άνοιξε και τις θύρες 20,22,24,26.

Τέλος, το πρωί στις 10 άνοιξαν και τα εκδοτήρια στον σταθμό ΗΣΑΠ Ειρήνη και κόσμος έχει στηθεί ήδη στην ουρά για ένα μαγικό χαρτάκι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα