«Κλείνει» Μασούρα ο Ολυμπιακός

Θοδωρής Βασίλης
«Κλείνει» Μασούρα ο Ολυμπιακός

bet365

Μια ανάσα από την απόκτηση του Γιάννη Μασούρα βρίσκεται ο Ολυμπιακός με τους «ερυθρόλευκους» να τα έχουν βρει σε όλα με την ΑΕΛ.

Ο Ολυμπιακός προχωράει τον σχεδιασμό του για τη νέα σεζόν και ήδη έχουν σηκώσει μανίκια και μετά τους Μάνο (ΟΦΗ), Καμαρά (Αζαξιό), κλείνει και τον Γιάννη Μασούρα της ΑΕΛ σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο Κώστας Νικολακόπουλος στον Κόκκινο Πρωταθλητή.

Ο 21χρονος άσος βγάζει μάτια την φετινή σεζόν με τους «βυσσινί» και μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια ευκολία τόσο ως δεξί μπακ όσο και ως δεξί εξτρέμ. Μετράει 28 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο από τις οποίες οι 21 ως βασικός.

Ο παίκτης βρισκόταν υπό διαρκή παρακολούθηση και μετά από εισήγηση του Φρανσουά Μοντεστό, προχώρησε η υπόθεση και ο παίκτης εκτός εξαιρετικού απροόπτου θα μετακομίσει στον Ολυμπιακό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα