Ο Ολυμπιακός παραμένει σε... εγρήγορση για το θέμα Χριστοδουλόπουλου

Δημήτρης Τομαράς
Ο Ολυμπιακός παραμένει σε... εγρήγορση για το θέμα Χριστοδουλόπουλου

bet365

Η πλευρά του Ολυμπιακού θέλει να δει την... κατάληξη του story Χριστοδουλόπουλου - ΑΕΚ σχετικά με το νέο του συμβόλαιο, για να κάνει μετά την όποια κίνησή της. Είναι όμως μία υπόθεση που δείχνει να παρακολουθεί στενά.
Κατά κοινή ομολογία ο διεθνής εξτρέμ κάνει μία εξαιρετική χρονιά και η ΑΕΚ θέλει να τον... δέσει με νέο συμβόλαιο. Ωστόσο μέχρι αυτήν την στιγμή οι δύο πλευρές δεν τα έχουν βρει και ο ίδιος ο Χριστοδουλόπουλος έχει μεταφέρει με δήλωσή του τις τελικές εξελίξεις αφότου τελειώσει η σεζόν. Είναι εμφανές πάντως ότι η ΑΕΚ θα κάνει ότι περνάει από το χέρι της για να τον κρατήσει και ενώ θα γίνει σίγουρα μία ακόμα επαφή.
Ο Ολυμπιακός από μέρους του καιρό τώρα θέλει να τονώσει το ελληνικό του στοιχείο και έτσι έχει ενεργοποιήσει τους μηχανισμούς του για κάθε καλή περίπτωση. Αυτό σημαίνει πως βρίσκεται σε... εγρήγορση και για τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο. Στα 31 του χρόνια ο διεθνής εξτρέμ έχει φέτος 43 ματς με 16 γκολ και 4 ασίστ. Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει πρωτίστως να προκύψει η όποια εξέλιξη με την ΑΕΚ για να υπάρξει μετά η όποια κίνηση των Πειραιωτών για τον παίκτη. Στην περίπτωση που δεν... περπατήσει το deal με την ΑΕΚ και τον Χριστοδουλόπουλο τότε ο Ολυμπιακός δείχνει να έχει την διάθεση να καλύψει τα... θέλω του παίκτη ακόμα και με συμβόλαιο 600.000 ευρώ ετησίως για να πιάσει Λιμάνι. Οφείλουμε να θυμίσουμε ξανά πως στον Ολυμπιακό έχουν διαψεύσει τα... πάντα σχετικά με ονόματα και παίκτες και έχουν μεταφέρει τις όποιες τελικές επαφές από τις 6 Μαϊου και μετά, δηλαδή μετά το πέρας του πρωταθλήματος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα