Παραιτήσεις στην ΑΕΛ λόγω της φανέλας με το λάθος όνομα

Παραιτήσεις στην ΑΕΛ λόγω της φανέλας με το λάθος όνομα

Gazzetta team
Παραιτήσεις στην ΑΕΛ λόγω της φανέλας με το λάθος όνομα

bet365

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ενημέρωσε με ανακοίνωσή της την παραίτηση πλήθους στελεχών, 6 (!) τον αριθμό, εξαιτίας της λάθος αναγραφής του ονόματος του στρατιωτικού που κρατείται στις φυλακές της Ανδριανούπολης, Δημήτρη Κούκλατζη, στη φανέλα του αγώνα με την ΑΕΚ.

Αρκετές φορές φέτος οι «βυσσινί» έχουν τυπώσει μηνύματα με πολιτικό-κοινωνικό περιεχόμενο στο μπροστινό μέρος της φανέλας με την οποία αγωνίζονται.

Τελευταίο εγχείρημα ήταν στον επαναληπτικό ημιτελικό με την ΑΕΚ για το Κύπελλο, όπου αναγράφηκαν τα ονόματα των στρατιωτικών που κρατούνται από τις τουρκικές αρχές στις φυλακές της Ανδριανούπολης, Άγγελου Μητρετώδη και Δημητρίου Κούκλατζη, καθώς και του Γιώργου Μπαλταδώρου, που έχασε τη ζωή του εν πτήσει, μετά από αναχαίτιση τουρκικού αεροσκάφους.

Ωστόσο, στον αγώνα με την Ένωση, τα ονόματα, και συγκεκριμένα αυτό του Κούκλατζη, γράφτηκε λάθος, καθώς έλειπε το «Κ» (σ.σ η φανέλα έγραφε «Κούλατζη»). Το γεγονός εξόργισε τον Αλέξη Κούγια, που ζήτησε συγγνώμη και προανείγγελε τις αλλαγές στις θέσεις όσων ήταν υπεύθυνοι.

Αυτό συνέβη την Πέμπτη, όπως ενημέρωσε επίσημα η ΠΑΕ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι σήμερα Πέμπτη 19/4/2018 έθεσαν τις παραιτήσεις τους στη διάθεση του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ κ. Αλέξη Κούγια, εξαιτίας του θέματος που δημιουργήθηκε με το τυπογραφικό λάθος στο επώνυμο του ενός στρατιωτικού στο μήνυμα της φανέλας στον επαναληπτικό ημιτελικό με την ΑΕΚ οι κάτωθι:

1. Σωτήρης Μάρκου - Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος, Γενικός Διευθυντής ΠΑΕ.

2. Τάσος Χριστακόπουλος - Οικονομικός Διευθυντής, Γενικός Αρχηγός ΠΑΕ.

3. Γιώργος Κούτρας - Υπεύθυνος Γραμματείας ΠΑΕ, Διαχειριστής εισιτηρίων.

4. Άκης Θεοδωρούδης - Υπεύθυνος Γραφιστικών και Social Media, Marketing Assistant.

5. Κώστας Κοταρέλας - Υπεύθυνος Queens Bar και προσωπικού ημέρας αγώνων.

6. Κώστας Τσαρέας - Φροντιστής υλικού και ιματισμού ομάδας ανδρών.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ δημοσιοποιεί την μακέτα που απέστειλε στον τυπογράφο της Λάρισας Νίκο Καζώνη και τους συνεργάτες του τυπωμένη, αλλά και ηλεκτρονικά σε αρχείο που δεν επιδέχετο τροποποίηση και εκφράζει την αγανάκτηση της για την μέχρι τώρα σιωπηρή και αδρανή στάση εκ μέρους του τυπογράφου και επιφυλάσσεται παντός νομίμου δικαιώματος της».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα