Το «αύριο» στον πάγκο του Απόλλωνα Σμύρνης

Το «αύριο» στον πάγκο του Απόλλωνα Σμύρνης

bet365

Στον Απόλλωνα Σμύρνης έχουν το μυαλό τους στην εξασφάλιση της παραμονής και μετά θα ασχοληθούν με όλα τα μέτωπα. Ποια τα δεδομένα για τον άνθρωπο που θα πάρει το τιμόνι στα χέρια του τη νέα χρονιά

Τα νέα παιχνίδια της Novomatic, με εντυπωσιακά γραφικά και δυνατό ήχο, μόλις έφτασαν στην Sportingbet.gr! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Αυτή τη στιγμή στον πάγκο της ομάδας είναι ο Γιώργος Παράσχος. Η ομάδα υπό τις οδηγίες του φαίνεται ότι θα κερδίσει την παραμονή και θα συνεχίσει και του χρόνου στη Super League. Οι άνθρωποι της ομάδας θα ήθελαν να να τον δουν να συνεχίζει, αλλά δεδομένα ο ίδιος θα αποχωρήσει με το που τελειώσει την αποστολή του.

Την ίδια ώρα υπάρχουν φήμες που θέλουν την «Ελαφρά Ταξιαρχία» να έχει δώσει τα χέρια με τον Μάκη Χάβο. Η αλήθεια είναι ότι στην παρούσα φάση δεν έχουν μιλήσει με τον έμπειρο τεχνικό. Οι επαφές είχαν γίνει μετά τον Βούλιτς αλλά τότε την θέση στον πάγκο της ομάδας την πήρε ο Παράσχος.

Ο Χάβος είναι ένας προπονητής που τυγχάνει της εκτίμησης, αλλά τονίζουμε ξανά πως σήμερα συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών δεν υπάρχει. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να υπάρξει και «αύριο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα