Ανανέωσε ο Σκόνδρας με ΠΑΣ Γιάννινα

Θοδωρής Βασίλης
Ανανέωσε ο Σκόνδρας με ΠΑΣ Γιάννινα

bet365

Ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Γιάννινα θα παραμείνει για άλλα δύο χρόνια ο Απόστολος Σκόνδρας με τους Ηπειρώτες να ανακοινώνουν κι επίσημα την επέκταση της συνεργασίας τους για τα επόμενα δύο χρόνια.

Παναθηναϊκός - Ρεάλ Μαδρίτης με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΣ:

Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση και υπογραφή συμβολαίου για επιπλεόν 2 χρόνια με τον ποδοσφαιριστή μας, Απόστολο Σκόνδρα. Αναγνωρίζοντας την προσφορά του στην ομάδα, ο ΠΑΣ του πρότεινε την ανανέωση, την οποία και με χαρά αποδέχθηκε ο ποδοσφαιριστής.

Ο Σκόνδρας στις δηλώσεις του για την ανανέωση, ευχαρίστησε τον Πρόεδρο, την διοίκηση της ομάδας, τον τεχνικό κ.Πετράκη και το Διευθυντή Ποδοσφαιρικού Τμήματος κ.Νιαρχάκο για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπο του. Επίσης είναι μεγάλη του χαρά να συνεχίζει την πορεία του στην ιστορική ομάδα του ΠΑΣ, το οποίο και πλέον είναι 2ο του σπίτι. Δίνει ραντεβού στο Ζωσιμάδες με όλον τον κόσμο που τον αγάπησε και τον αγκάλιασε στην πορεία του στα Γιάννενα.

Εμείς θα του ευχηθούμε καλή επιτυχία, υγεία και καλή πορεία στην ομάδα μας …

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα