Κατηγορηματική διάψευση από τον ΠΑΣ Γιάννινα

Gazzetta team
Κατηγορηματική διάψευση από τον ΠΑΣ Γιάννινα

bet365

Ο «Αγιαξ της Ηπείρου» τόνισε πως δεν τίθεται θέμα αλλαγής ιδιοκτησίας στην ομάδα

Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ

Σε πλήρη διάψευση των όσων κατά καιρούς έχουν «ακουστεί» για ενδεχόμενο απεμπλοκής του Γιώργου Χριστοβασίλη από τον ΠΑΣ, προχώρησε η διοίκηση του «Αγιαξ της Ηπείρου».
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Μας έχουν εντυπωσιάσει οι αγοραπωλησίες που έχουν γίνει τις τελευταίες μέρες μέσω δημοσιευμάτων από «δημοσιογράφους» της χώρας μας...
Όσοι έχουν ενδιαφέρον να γίνουν μεσίτες πωλήσεων ομάδων και παικτών ας φροντίσουν να αλλάξουν επαγγελματική δραστηριότητα και να κάνουν το όνειρο τους πραγματικότητα...
Στην πραγματικότητα ούτε υπήρχε, ούτε υπάρχει ενδιαφέρον για αγορά άλλων ομάδων από τον Πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, ούτε υπάρχει προγραμματισμός για την πώληση του ΠΑΣ.
Σημείωση για τους τοπικούς δημοσιογράφους: «Οι αναδημοσιεύσεις δεν σε κάνουν δημοσιογράφο, το ρεπορτάζ και η έρευνα είναι αυτά που σε κάνουν...».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα