«Πατέρας και ηγέτης μας ο Μαρινάκης»

«Πατέρας και ηγέτης μας ο Μαρινάκης»

Gazzetta team
«Πατέρας και ηγέτης μας ο Μαρινάκης»

bet365

Οι σχολές του Ολυμπιακού στην Κύπρο αναφέρθηκαν στο όραμα του Βαγγέλη Μαρινάκη, τον οποίο και χαρακτήρισαν «πατέρα» τους.

0% Γκανιότα* & Αποκλειστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Το σχετικό μήνυμα των σχολών του Ολυμπιακού στην Κύπρο:

«Πώς ήθελα να είχα ένα και δύο και τρία και τέσσερα παιδιά που σαν θα μεγαλώσουν όλα θα γίνουν λεβέντες για χάρη του Πειραιά»

Με τους στίχους αυτούς του Μάνου Χατζιδάκη από το τραγούδι «Τα παιδιά του Πειραιά», ταιριάζει απόλυτα και η δική μας ιστορία εδώ στην Κύπρο ως Σχολή Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Πειραιώς. Μια ιστορία και μια πορεία η οποία ξεκίνησε πριν 17 χρόνια όχι με 1 και 2 και 3 και 4 παιδιά αλλά με 27 παιδιά τα οποία πολύ γρήγορα έφτασαν τα 800 περίπου. Ένας τεράστιος αριθμός παιδιών από όλη την Κύπρο τα οποία συμμετέχουν κάθε χρόνο ενεργά σε όλες τις δραστηριότητες μας, μεγαλώνουν μαζί μας και ανδρώνονται ποδοσφαιρικά και κοινωνικά για χάρη των ίδιων τους των εαυτών αλλά και των γονέων τους αλλά και για χάρη του Πειραιά όπως λέει και το τραγούδι αλλά και για χάρη της τιμημένης και δοξασμένης φανέλας της αγαπημένης μας ομάδας.

Μέσα από μια ειλικρινή και στενότατη συνεργασία με του Ρέντη και μια καθημερινή επαφή και επικοινωνία που σε κάνει να νιώθεις πραγματικά μέλος αυτής της μεγάλης ομάδας που λέγεται ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, μαζί σαν μια οικογένεια και μια γροθιά πετύχαμε το ακατόρθωτο. Πετύχαμε να είμαστε και να θεωρούμαστε μια από τις μεγαλύτερες αλλά και ποιοτικότερες ακαδημίες ποδοσφαίρου στο νησί, με πλούσια ποδοσφαιρική αλλά και κοινωνική δράση. Δεν είναι τυχαία η περσινή μας βράβευση από την Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου για τα πιο πάνω επιτεύγματα μας, μια βράβευση την οποία έχουμε παραδώσει στην διοίκηση και τους συνεργάτες μας από του Ρέντη για να τους ευχαριστήσουμε για την τιμή που μας κάνουν να είμαστε συνεργάτες και μέλη του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΎ ΠΕΙΡΑΙΏΣ, και την οποία έστω και καθυστερημένα αφιερώνουμε στον ένα και μοναδικό μας ηγέτη και πατέρα, τον πρόεδρο κύριο Ευάγγελο Μαρινάκη. Το όραμα του για ένα τεράστιο σύλλογο περνάει μέσα από την δημιουργία μιας τεράστιας υποδομής τόσο σε εγκαταστάσεις όσο και σε έμψυχο ποδοσφαιρικό υλικό, αλλά και μέσα από μια πλούσια κοινωνική δράση με προσφορά και βοήθεια στον πάσχοντα συνάνθρωπο μας και σε κοινωφελή φιλανθρωπικά ιδρύματα και οργανισμούς. Είμαστε περήφανοι γιατί έχουμε την τιμή να πρεσβεύουμε και να αντιπροσωπεύουμε στην Κύπρο το πιο πάνω πολύπλευρο αθλητικό και κοινωνικό έργο που επιτελείται από την μεγάλη οικογένεια του Ολυμπιακού με πρωτεργάτη και οδηγό τον πρόεδρο μας.

Σε ευχαριστούμε πρόεδρε και σε ευγνωμονούμε για τις ευκαιρίες που μας δίδεις και δηλώνουμε παρόν σε νέες προκλήσεις και οράματα για ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες για τον τεράστιο σύλλογο μας.
Δεν κρύβουμε παράλληλα το δικό μας μεγάλο όνειρο για την δημιουργία των δικών μας ιδιόκτητων εγκαταστάσεων και την δημιουργία της δικής μας επαγγελματικής ομάδας στην Κύπρο με το όνομα του Ολυμπιακού Πειραιώς γεγονός το οποίο θα βοηθήσει να προσφέρουμε ακόμη περισσότερα στην Κυπριακή κοινωνία και στον αθλητισμό και που θα μας ανεβάσει ακόμη πιο ψηλά στην συνείδηση του κόσμου στην Κύπρο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα