Η εξήγηση της Αθλητικής Κυριακής

Η εξήγηση της Αθλητικής Κυριακής

Gazzetta team
Η εξήγηση της Αθλητικής Κυριακής

bet365

Ως απάντηση στα όσα τους καταλογίζονται οι συντελεστές της Αθλητικής Κυριακής, τονίζουν πως είχαν ζητήσει την παρουσία και εκπρόσωπου από την ΑΕΚ στη εκπομπή. Αναμένεται ανακοίνωση της ΕΡΤ.

Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσε στην ΑΕΚ και τους οπαδούς της το γεγονός ότι στην Αθλητική Κυριακή φιλοξενήθηκε ο υπεύθυνος επικοινωνίας του ΠΑΟΚ, χωρίς να υπάρχει ο παραμικρός αντίλογος. Από την Ένωση έκαναν χαρακτηριστικά «λόγο για live εξέταση μαρτύρων της μίας πλευράς».

Από την πλευρά τους, οι υπεύθυνοι της εκπομπής έλεγαν ότι είχαν επικοινωνήσει με την ΑΕΚ πριν το ξεκίνημα, ζητώντας την παρουσία κάποιου από τους «κιτρινόμαυρους» κάτι που δεν κατέστη δυνατό λόγω του αγώνα της Ένωσης στα Χανιά με τον Πλατανιά. Στην επικοινωνία τους αυτή έγινε αναφορά και κατά τη διάρκεια της Αθλητικής Κυριακής, ενώ η ΕΡΤ αναμένεται να βγάλει ανακοίνωση, εξηγώντας τη θέση της.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα