Η Ρόμα προβλέπει... έκρηξη γεννήσεων λόγω Μανωλά! (pic)

Η Ρόμα προβλέπει... έκρηξη γεννήσεων λόγω Μανωλά! (pic)

Δημήτρης Ρούσσος
Η Ρόμα προβλέπει... έκρηξη γεννήσεων λόγω Μανωλά! (pic)

bet365

Η μεγαλειώδης πρόκριση της Ρόμα επί της Μπαρτσελόνα στα ημιτελικά του Champions League έχει προκαλέσει ντελίριο στη Ρώμη, με τον σύλλογο να... προβλέπει αυξημένες γεννήσεις παιδιών σε ακριβώς 9 μήνες!

10% επιστροφή στις απώλειες και 220+ ειδικά στοιχήματα στον αγώνα Μπάγερν - Σεβίλλη! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Αν κρίνει κανείς από την ένταση στους πανηγυρισμούς των σπορτκάστερ και όσα έγιναν στο Ολίμπικο το βράδυ της Τρίτης (10/4), όπου η ομάδα του Εουσέμπιο Ντι Φραντσέσκο επιβλήθηκε με 3-0 της Μπαρτσελόνα και προκρίθηκε στους «4» του Champions League για πρώτη φορά μετά από 34 χρόνια, τότε η γιορτινή διάθεση των οπαδών της πρέπει να έφτασε στο μάξιμουμ!

Με χιουμοριστική διάθεση, η Ρόμα συνέδεσε την αποθέωση των τιφόζι της με τη σεξουαλική τους λίμπιντο και κάνοντας εκτίμηση για... αυξημένη δραστηριότητα μετά το βράδυ, βρήκε την ευκαιρία να διαφημίσει μέσω Twitter παιδικά ρούχα, σαλιάρες, φορμάκια και άλλα αξεσουάρ για μωρά, τα οποία προβλέπει να πουλήσει σε ακριβώς 9 μήνες, όταν θα εμφανιστούν τα αποτελέσματά της!

«Ίσως πουλήσουμε μερικά τέτοια σε 9 μήνες από σήμερα», αναφέρει το χαρακτηριστικό ποστ του αγγλόφωνου λογαριασμού των «τζιαλορόσι»!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα