Παναθηναϊκός... ώρα μηδέν: Κληρώνει για την ποινή του υποβιβασμού!

Gazzetta team
Παναθηναϊκός... ώρα μηδέν: Κληρώνει για την ποινή του υποβιβασμού!

bet365

Στις 14:00 στα γραφεία της Super League θα κληρώσει για την πρόταση αλλαγής της ποινής του υποβιβασμού, για τις ομάδες που δεν εξασφαλίσουν άδεια συμμετοχής στο πρωτάθλημα.

Σήμερα (11/4) στις 14.00 θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της Λίγκας ένα πολύ κρίσιμο Διοικητικό Συμβούλιο όσον αφορά στις ομάδες που δεν θα αδειοδοτηθούν.

Φυσικά, ο Παναθηναϊκός είναι η ομάδα που έχει στηρίξει κάθε ελπίδα του πάνω στην αλλαγή της ποινής του υποβιβασμού.

Βασική προϋπόθεση για να συμβεί αυτό είναι η πρόταση για αλλαγή της ποινής να συγκεντρώσει τα 3/4 των παρόντων.

Μέχρι στιγμής αυτοί που φαίνεται να είναι υπέρ της αλλαγής είναι οι: Ολυμπιακός, ΑΕΚ, Παναθηναϊκός, Ατρόμητος, ΑΕΛ, Πανιώνιος, Λαμία και Απόλλων Σμύρνης, ενώ κι η Κέρκυρα αναμένεται να ψηφίσει υπέρ.

Οι ΠΑΟΚ, Αστέρας, ΠΑΣ Γιάννινα και Πλατανιάς είναι κατά και μένουν 3 ομάδες.

Αν, λοιπόν, οι Ξάνθη, Παναιτωλικός και Λεβαδειακός ψηφίσουν υπέρ της αλλαγής, τότε η πρόταση αλλαγής της ποινής του υποβιβασμού θα περάσει και έτσι θα γλιτώσουν όχι μόνο οι «πράσινοι» αλλά κι όσοι δεν πληρούν τα κριτήρια για να εξασφαλίσουν άδεια συμμετοχής στο επόμενο πρωτάθλημα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα