Δύο ακόμα μικροί στον Ρέντη για την πρώτη ομάδα!

Δύο ακόμα μικροί στον Ρέντη για την πρώτη ομάδα!

Gazzetta team
Δύο ακόμα μικροί στον Ρέντη για την πρώτη ομάδα!

bet365

Συνεχίζεται με γοργούς ρυθμούς η... ενίσχυση της πρώτης ομάδας των Πειραιωτών στις προπονήσεις της με παιδιά από τις Ακαδημίες του Ολυμπιακού.
Άλλα δύο είναι τα νέα πρόσωπα στους μεγάλους του Ολυμπιακού από το τμήμα κάτω των 20 ετών στην πρώτη ομάδα των «ερυθρόλευκων». Πρόκειται για τους Θανάση Κωστανάσιο και Ρεζάρτ Ράμα. Ο Κωστανάσιος έχει κάνει ξανά προπόνηση στο παρελθόν με την πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού ενώ τον περασμένο Σεπτέμβριο είχε υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο με την ΠΑΕ. Είναι γεννημένος στις 11 Ιανουαρίου 1999, είναι και διεθνής και αγωνίζεται ως επιθετικός.
Ο Ράμα επίσης έχει επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό. Έχει γεννηθεί στις 4 Δεκεμβρίου του 2000 και είναι αρχηγός της Εθνικής Αλβανίας Κ19, ενώ παίζει τόσο στο κέντρο της άμυνας, όσο όμως και ως αμυντικός χαφ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα