Τελική ευθεία για Μάρτινς - Ολυμπιακό και πορτογαλική σιγουριά!

Τελική ευθεία για Μάρτινς - Ολυμπιακό και πορτογαλική σιγουριά!

Δημήτρης Τομαράς
Τελική ευθεία για Μάρτινς - Ολυμπιακό και πορτογαλική σιγουριά!

bet365

Όλες οι πληροφορίες από την Ιβηρική συγκλίνουν στο ότι ο Πέδρο Μάρτινς είναι πια ιδιαίτερα κοντά στο να πιάσει και τυπικά πια Λιμάνι και ίσως και να είναι ζήτημα ακόμα και ωρών!
Φαίνεται πως - όπως έχετε διαβάσει και νωρίτερα - η περίπτωση του 47χρονου τεχνικού έχει μπει στην τελική της ευθεία για τον Ολυμπιακό και ότι απομένουν πια κάποιες περισσότερο διαδικαστικού χαρακτήρα λεπτομέρειες.
Οι πληροφορίες που υπήρχαν και από την Πορτογαλία αργά το βράδυ της Μ. Τετάρτης για τον Πέδρο Μάρτινς και τον πειραϊκό σύλλογο είναι πως βρίσκονται πια πολύ κοντά στο επίσημο deal για συμβόλαιο 1+1 ή 2 ετών (σ.σ. κλειστό). Ο πρώην προπονητής της Γκιμαράες έδειχνε από την αρχή πως ήθελε πολύ να πιάσει δουλειά στους ερυθρόλευκους. Όπως έχουμε επισημάνει ήδη το deal θα είναι άμεσο και ίσως και να προκύψει ακόμα και τις επόμενες ώρες. Εφόσον ο Ολυμπιακός οριστικοποιήσει και επίσημα το θέμα προπονητή με τον Πέδρο Μάρτινς θα μπορέσει να αρχίσει το... χτίσιμο για τη νέα χρονιά πριν καλά καλά μπούμε στα μέσα Απριλίου. Και στην Ιβηρική πάντως θεωρούν δεδομένη την επικείμενη... άφιξη του Μάρτινς στο Λιμάνι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα