Γκάλο: «Δεν θα επιτρέψουμε να μας κυριεύσει η αγωνία»

Γκάλο: «Δεν θα επιτρέψουμε να μας κυριεύσει η αγωνία»

Gazzetta team
Γκάλο: «Δεν θα επιτρέψουμε να μας κυριεύσει η αγωνία»

bet365

Ο δεξιός μπακ της ΑΕΚ, Ροντρίγκο Γκάλο μίλησε στη Βραζιλία για τη μεγάλη προσμονή του τίτλου, αλλά και για το νέο μέλος που έρχεται στην οικογένειά του.

Σκόραρε ο Χάμες Ροντρίγκεζ στο Σεβίλλη - Μπάγερν; Στη vistabet έχει επιστροφή στοιχήματος*!(21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο Γκάλο σημείωσε το δεύτερο γκολ στο 3-0 επί του Παναθηναϊκού, βοηθώντας την ΑΕΚ να «κλειδώσει» τη νίκη και να κάνει ακόμα ένα βήμα προς την κατάκτηση του τίτλου.

Ο Γκάλο μίλησε στη Βραζιλία και στην ιστοσελίδα Globo Esporte όπου τόνισε τη μεγάλη προσμονή που υπάρχει από όλους στην ομάδα για την κατάκτηση αυτού του τίτλου 24 χρόνια μετά.

«Έχουμε 24 χρόνια να κερδίσουμε το πρωτάθλημα. Καταλαβαίνετε, λοιπόν, πως είναι εδώ η κατάσταση. Έχουμε όλοι λίγο αγωνία, αλλά δεν μπορούμε να επιτρέψουμε στην αγωνία να μας κυριεύσει, γιατί σίγουρα αυτό θα μας επηρεάσει στα παιχνίδια», ανέφερε ο Βραζιλιάνος μπακ της ΑΕΚ, εξηγώντας παράλληλα ότι ο πανηγυρισμός του στο γκολ οφείλεται στο μωρό που περιμένει τον Οκτώβριο!

«Έρχεται ένα ακόμα μέλος στην οικογένειά μου. Το γνώριζα, αλλά περίμενα λίγο για τη σωστή στιγμή κι αυτή ήρθε με το γκολ που πέτυχα. Το μωρό θα έρθει τον Οκτώβριο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα