Έστειλαν υπογεγραμμένη φανέλα της ΑΕΚ για τον φυλακισμένο λοχία

Έστειλαν υπογεγραμμένη φανέλα της ΑΕΚ για τον φυλακισμένο λοχία

Gazzetta team
Έστειλαν υπογεγραμμένη φανέλα της ΑΕΚ για τον φυλακισμένο λοχία

bet365

Οι παίκτες της ΑΕΚ έκαναν την υπόσχεσή τους πράξη κι έστειλαν υπογεγραμμένη φανέλα στους γονείς του κρατούμενο λοχία, Δημήτρη Κουκλατζή.

Ο Μιχάλης Μπακάκης με δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναθηναϊκό, είχε αφιερώσει τη νίκη της ΑΕΚ στον λοχία, Δημήτρη Κουκλατζή, ο οποίος είναι γνωστός ΑΕΚτζής και κρατείται στις φυλακές της Τουρκίας.

Μάλιστα, οι ποδοσφαιριστές της Ένωσης έδωσαν στους γονείς του λοχία μια φανέλα με τις υπογραφές όλων των παικτών για να την πάρει μόλις με το καλό επιστρέψει στην Ελλάδα.

Ο πατέρας του Δημήτρη Κουκλατζή δεν έκρυψε τη συγκίνησή του, μιλώντας στην «Ώρα των Σπορ»: «Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ΠΑΕ ΑΕΚ και τους ποδοσφαιριστές. Η συγκεκριμένη αφιέρωση και η κίνηση με τη φανέλα είναι μια ισχυρή ψυχολογική ένεση για το παλικάρι μου. Είμαστε ΑΕΚτζήδες από τα γεννοφάσκια μας. Ο γιος μου έχει μεγάλη αδυναμία, για να μην πω… τρέλα, για την ΑΕΚ. Κατεβαίνει συχνά στην Αθήνα για να παρακολουθήσει αγώνες».

Αγαπημένος παίκτης του Έλληνα στρατιωτικού είναι ο Μιχάλης Μπακάκης, ο οποίος έκανε και την αφιέρωση: «Την περίοδο που δεν είχε κληθεί στην Εθνική αγωνιούσε και αναρωτιόταν γιατί δεν τον καλεί παρά τις καλές του εμφανίσεις. Από τους ξένους παίκτες έχει αδυναμία στον Αραούχο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα