Έφυγε από αγώνα Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ είχε ντόπινγκ κοντρόλ!!!

Έφυγε από αγώνα Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ είχε ντόπινγκ κοντρόλ!!!

Έφυγε από αγώνα Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ είχε ντόπινγκ κοντρόλ!!!

bet365

Ο Κ. Νικολακόπουλος εξηγεί μέσα από το blog του στο gazzetta γιατί φέτος "ζήσαμε" τα χειρότερα αποδυτήρια Ολυμπιακού εδώ και πολλά χρόνια.

Σκόραρε ο Χάμες Ροντρίγκεζ στο Σεβίλλη - Μπάγερν; Στη vistabet έχει επιστροφή στοιχήματος*!(21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Η καταμέτρηση λέει ότι ήδη ο Ολυμπιακός έχει τελειώσει εφτά παίκτες μεσούσης της σεζόν! Από αρχές (4) Δεκέμβρη, μέχρι και τώρα, αρχές (3) Απρίλη.
Πρώτα ήταν οι Καρσελά, Καπίνο, Ζντιέλαρ, Μίλιτς. Μετά ο Μπεν. Και τώρα ο Οτζίτζα με τον Σεμπά. Οι δε εφτά θα γίνουν μάλλον εύκολα…17 μέσα στον επόμενο μήνα, άντε δίμηνο.
Η απόφαση δείχνει από σκληρή έως υπερβολική. Αλλά μία ανάλυση των συμπεριφορών που έχουμε δει φέτος από σχεδόν ολόκληρο το ρόστερ (!!!), δείχνει την πραγματικότητα. Το πράγμα «ξέφυγε». Κι όπως αποδείχθηκε δεν «μαζευόταν». Κι όταν κάτι δεν «μαζεύεται», φτάνεις στην επώδυνη επιλογή να το διαλύσεις.
Τι να πρωτοθυμηθείς από τη φετινή ομάδα.
Ο Σεμπά, που θεωρείται και χαμηλών τόνων, έφτασε στο σημείο να γίνει αλλαγή και να φύγει από το γήπεδο σε αγώνα Τσάμπιονς Λιγκ, που είχε ντόπινγκ κοντρόλ!!! Δηλαδή, αν κληρώνονταν να δώσει δείγμα, δεν θα ήταν εκεί και θα είχε τεράστιο πρόβλημα όχι μόνο ο ίδιος, αλλά κι ο σύλλογος…
Ο Οτζίτζα ήθελε να φύγει από το Νοέμβριο!!! Ήρθε Ιούλιο και ζητούσε να φύγει από το Νοέμβριο...
Ο Φορτούνης αντέδρασε δύο φορές που έμεινε εκτός ενδεκάδας, με το να αποφεύγει να κάνει ζέσταμα…
Ο Μάριν πανηγύρισε γκολ κάνοντας χειρονομία για να εκθέσει τον προπονητή του…
Ο Τζούρτζεβιτς έκανε σαν τρελός όταν ο προπονητής του πήγε να του πει να πάει να χαιρετήσει τον κόσμο, επειδή, λέει, είχε…δοκάρι!
Ο Ένγκελς το έπαιξε τραυματίας πριν τη ρεβάνς Κυπέλλου με την ΑΕΚ, επειδή στο αμέσως προηγούμενο παιχνίδι δεν ήταν ενδεκάδα.
Ο Μποτία πήγε και την έπεσε στο διαιτητή μετά τη λήξη του αγώνα κι ενώ ήταν αρχηγός, ρισκάροντας τιμωρία πέντε αγωνιστικών.
Ο Βούκοβιτς δεν πήγε στα Χανιά σε ένα ματς Κυπέλλου επικαλούμενος δήθεν τραυματισμό.
Ο Ρομαό στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ πέταξε πίσω στην εξέδρα της Παρτιζάν, ένα αντικείμενο (!) και κινδύνευσε με βαριά τιμωρία! Κι ήταν αρχηγός…
Ο Μιραλάς τώρα, σχεδόν σε κάθε παιχνίδι φλερτάρει με την κόκκινη κάρτα!
Ο Πάρντο έγραψε «ιστορίες» στα social media επειδή δεν τον είχε βάλει σε ένα ματς ο Χάσι.
Και βάζω τα χοντρά χοντρά. Γιατί ειδικά ένας-δύο παίκτες είχαν δώσει από τρεις και τέσσερις και πέντε αφορμές ο καθένας!
Μιλάμε για τη χειρότερη ομάδα από πλευράς νοοτροπίας και συμπεριφοράς. Για τα χειρότερα αποδυτήρια Ολυμπιακού εδώ και πραγματικά πολλά χρόνια…

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Κώστας Νικολακόπουλος
Κώστας Νικολακόπουλος

Ο Κώστας Νικολακόπουλος έγινε δημοσιογράφος από…σπόντα. Από τη Νομική και τη δικηγορία η, το επάγγελμα του δικαστικού, που υποτίθεται ότι ήταν στα πλάνα του (εξ ου κι οχαρακτηρισμός «ανακριτή» από τον Γ. Λούβαρη!), βρέθηκε ξαφνικά στον ΦΙΛΑΘΛΟ, όταν πρωτογεννήθηκε η ιδέα αυτής της εφημερίδας από τους Ν. Καραγιαννίδη και Ι. Μαθιουδάκη. Ένα χρόνο ρεπορτάζ Πανιώνιου και Αιγάλεω (μαζί), ένα χρόνο ΑΕΚ και από την άνοιξη του 1984 έως και σήμερα ρεπορτάζ Ολυμπιακού, όπου τα έχει δει όλα. Πρώτα τα λεγόμενα πέτρινα χρόνια και μετά πρωταθλήματα το ένα μετά το άλλο. Του αρέσει να γράφει για μεταγραφές, αλλά ο ίδιος τις αποφεύγει. Σε 40 χρόνια έχει κάνει δύο! Το 1992 στο ΦΩΣ του Θ. Νικολαϊδη και μετά στον ΓΑΥΡΟ που στη συνέχεια έγινε ένα με τον Κόκκινο Πρωταθλητή. Πάνω από μία δεκαετία καλύπτει το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού στον Σπορ FM.