Αραούχο: «Θέλουμε τέσσερις νίκες»

Αραούχο: «Θέλουμε τέσσερις νίκες»

Gazzetta team
Αραούχο: «Θέλουμε τέσσερις νίκες»

bet365

Ο Αργεντινός φορ έδωσε το... σύνθημα ώστε η ΑΕΚ να κάνει το απόλυτο μέχρι το φινάλε της σεζόν.
Ο μεγάλος πρωταγωνιστής του αποψινού ντέρμπι ήταν ο Αραούχο. Ο Αργεντινός μετά το παιχνίδι, έδωσε μέσω της NOVA το σύνθημα για το απόλυτο μέχρι το φινάλε της σεζόν.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ
Για το πρώτο γκολ: «Δεν σκέφτηκα κάτι εκείνη τη στιγμή. Μόλις έκανε τη σέντρα ο Λάζαρος έκανα ένα σπριντ, βρήκα τη μπάλα με τη μία και ευτυχώς πήγε στα δίχτυα».
Για το γλέντι στο τέλος: «Ο τρόπος που το γιορτάσαμε με τον κόσμο ήταν μια κίνηση να τους ευχαριστήσουμε γιατί όλη τη χρονιά είναι κοντά μας. Εκκρεμούν κάποιες δικαστικές αποφάσεις, θέλουμε τέσσερις νίκες, να κερδίσουμε μέσα στα γήπεδα και κανείς δεν πρόκειται να μας πάρει τον τίτλο».
Για τη νέα σεζόν:«Αυτή τη στιγμή το μέλλον που σκέφτομαι είναι να κερδίσει η ΑΕΚ το πρωτάθλημα. Μετά έχουμε χρόνο να ξεκουραστούμε, να δω την κόρη μου που μου λείπει πάρα πολύ. Να δούμε το Μουντιάλ. Εχω συμβόλαιο με τη Λας Πάλμας και θα δούμε τι θα γίνει. Προέχει η ξεκούραση, γιατί έχω ένα πρόβλημα στη μέση εδώ και εβδομάδες και θέλω ξεκούραση. Στα τελευταία λεπτά από τους πόνους δεν άντεχα και έγινα αλλαγή».
Για τον τραυματισμό του:«Τον πόνο τον είχα τρεις εβδομάδες. Τις δυο τελευταίες ήταν πολύ δύσκολα. Ακόμα και να κοιμηθώ! Το χρωστούσα στους συμπαίκτες μου. Και νομίζω βοήθησα με τα δυο γκολ. Νιώθω μέλος της οικογένειας της ΑΕΚ. Με έχουν αγκαλιάσει όλοι και ήθελα να τους το ανταποδώσω. Νομίζω τα κατάφερα απόψε».
Ποια στιγμή ξεχωρίζει φέτος στο πρωτάθλημα για την ΑΕΚ;«Το γκολ – κλειδί, το κομβικό σημείο που μας επηρέασε όλους θετικά ήταν το γκολ του Γιακουμάκη στα τελευταία λεπτά. Ο τρόπος που μπήκε στο γήπεδο, ο τρόπος που έπαιξε μας έδωσε ώθηση. Είναι το κομβικό σημείο που μας βοήθησε όλους».
Για το γκολ που έχασε με την Ξάνθη;«Το γκολ που δεν έβαλα ήταν γραφτό να μην μπει. Έκανα ό,τι μπορούσα να σκοράρω και δεν τα κατάφερα. Ανταλλάσω αυτό το γκολ που δεν έβαλα με τα δυο σημερινά. Ο ΠΑΟ ήταν μία από τις ομάδες που δεν είχα σκοράρει».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα