Το 55-54 για τον ΠΑΟΚ (με παιχνίδι λιγότερο) γίνεται 57-49 για την ΑΕΚ στα δικαστήρια!

Το 55-54 για τον ΠΑΟΚ (με παιχνίδι λιγότερο) γίνεται 57-49 για την ΑΕΚ στα δικαστήρια!

Το 55-54 για τον ΠΑΟΚ (με παιχνίδι λιγότερο) γίνεται 57-49 για την ΑΕΚ στα δικαστήρια!

bet365

Ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου γράφει για τη βαθμολογία του πρωταθλήματος όπως θα διαμορφώνονταν αν όλα τα ματς κρίνονταν στο γήπεδο και γι’ αυτή που τώρα προκύπτει μετά από τις τελευταίες δικαστικές αποφάσεις.

Στο φετινό πρωτάθλημα και μέχρι τώρα, ο ΠΑΟΚ έπαιξε 24 παιχνίδια. Δεν αγωνίστηκε με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα, σε αναμέτρηση που οι ερυθρόλευκοι αποχώρησαν μετά τον «τραυματισμό» στο εσωτερικό του χείλους (χωρίς να υπάρχει κανένα σημάδι εξωτερικά) του μέχρι σήμερα προπονητή της ομάδας.

Στους 24 αυτούς αγώνες, ο ΠΑΟΚ κέρδισε 55 βαθμούς. Κέρδισε 16 ματς (είχε και τέσσερις ισοπαλίες) και θα είχε άλλη μία νίκη αφού την τελευταία αγωνιστική σημειώθηκε το πεντακάθαρο γκολ του Βαρέλα στο 90΄ του αγώνα με την ΑΕΚ. Σε αυτά τα παιχνίδια λοιπόν και εφόσον Κομίνης και Ποντίκης δεν κορόιδευαν εν ψυχρώ όλη την Ελλάδα και μετρούσαν εξ’ αρχής το γκολ, ο ΠΑΟΚ θα έφθανε τους 55 βαθμούς. Έστω και με ματς λιγότερο, θα ήταν πρώτος, με την ΑΕΚ να ακολουθεί στους 54 βαθμούς. Στους βαθμούς δηλαδή που κέρδισε στο γήπεδο, με τις 16 νίκες της και τις έξι ισοπαλίες.

Εντός γηπέδου λοιπόν ο ΠΑΟΚ κέρδισε 55 βαθμούς και η ΑΕΚ 54. Με τον ΠΑΟΚ να έχει ένα ματς λιγότερο!!

Στα δικαστήρια, εκεί που η ΑΕΚ (με τη «βοήθεια» του Κομίνη) επεδίωξε να κριθεί η τύχη του αγώνα της Τούμπας, η βαθμολογία διαμορφώνεται σε: ΑΕΚ 57, ΠΑΟΚ 49!!

Το 55-54 υπέρ του «χαλίφη» ΠΑΟΚ, έγινε με δικαστική απόφαση 57-49 για την ΑΕΚ!! Και όλα αυτά γιατί ο Κομίνης δεν μέτρησε το καθαρό γκολ του Βαρέλα και επειδή η ΑΕΚ δεν βγήκε να παίξει τις καθυστερήσεις επικαλούμενη … τρομοκρατία!

Η είσοδος του Σαββίδη κρίθηκε, με τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ να τιμωρείται με απίστευτη αυστηρότητα. Τρία χρόνια εκτός γηπέδων! Δεν θέλετε να κάνουμε σύγκριση με άλλους και πώς έχουν τιμωρηθεί για πραγματικά εγκλήματα…

(Σε αυτό το σημείο ο κόσμος κρίνει τους παπαγάλους και εκ προθέσεως κινδυνολόγους, που διέδιδαν ψευδείς πληροφορίες για αποφάσεις που δήθεν είχαν… βγει και σχετίζονταν με μεγαλύτερες τιμωρίες του ΠΑΟΚ, μόνο και μόνο για να δημιουργήσουν εντυπώσεις…).

Η τύχη του αγώνα και η υπαιτιότητα για την διακοπή του, κρίθηκε από τον κ. Καποδίστρια, που δημοσιοποίησε το σκεπτικό του: «Ο ΠΑΟΚ έχει την ευθύνη».

Ο Καποδίστριας λοιπόν δεν ασχολήθηκε με το ότι ο Κομίνης δεν απάντησε ΠΟΤΕ στην ερώτησή του αν κάλεσε (ή αν σφύριξε) για να βγουν οι ομάδες να παίξουν τις καθυστερήσεις. Ο δικαστής σημειώνει την αμφιβολία αυτή, αλλά την ξεπερνάει! Απίστευτο πραγματικά!

Θυμίζω εδώ τις δηλώσεις Κονέ! (Δείτε εδώ την κατάστασή του, το πόσο… τρομοκρατημένος είναι και πώς περιγράφει το ότι η ομάδα του κλήθηκε να βγει, αλλά δεν ήθελε λόγω ώρας…).

Ο κ. Καποδίστριας γράφει γι’ αυτά: «Εξάλλου, τα ανωτέρω αποδεικνυόμενα πραγματικά περιστατικά ουδόλως δύνανται να αναιρεθούν από τις δηλώσεις στον ηλεκτρονικό και έντυπο τύπο, τόσο του προπονητή της ομάδας της Α.Ε.Κ., Jimenez Manuel, όσο και του ποδοσφαιριστή της, Κονέ Γκέργκι -Παναγιώτη. Αντιθέτως, από τις εν λόγω δηλώσεις, προκύπτει η αγωνία και η ανασφάλεια που δοκίμασαν τα μέλη της αποστολής της Π.Α.Ε. Α.Ε.Κ., καθώς και η βούλησή τους να μην επανέλθουν στον αγωνιστικό χώρο σε ενδεχόμενη επανέναρξη του αγώνα».

Είδε τον Κονέ δηλαδή… και ενώ κατάλαβε ότι αυτός ο άνθρωπος είναι σοκαρισμένος(!!) δεν τον κατάλαβε να λέει ότι… τους κάλεσε ο διαιτητής για να επανέλθουν!

Και κάτι ακόμη για την τρομοκρατία… Ο ΠΑΟΚ ζήτησε να ανοίξουν οι κάμερες από τα αποδυτήρια. (Άλλοι στο Καραϊσκάκη έκαναν τα πάντα για να τις κλείσουν από άλλα αποδυτήρια πέρυσι).

Ο δικαστής αναφέρει ότι το αίτημα κρίνεται ως αβάσιμο, δεδομένου ότι… « από το σύνολο του προσμνησθέντος αποδεικτικού υλικού, δεν καταλείπεται οιαδήποτε αμφιβολία στο παρόν δικαιοδοτικό όργανο, περί της δυσμενούς ψυχικής καταστάσεως των μελών της αποστολής της Π.Α.Ε. Α.Ε.Κ».

* Μετά από όλα αυτά καταλάβαμε γιατί δεν κλήθηκε ο Πασχαλάκης στην Εθνική ομάδα. Με 0-3 από Ολυμπιακό και 0-3 από την ΑΕΚ δεν πας Εθνική...

* Η Ελλάδα (λέγεται ότι) κινδυνεύει με grexit γιατί πέρα από το ότι το πρωτάθλημα κρίθηκε στα δικαστήρια, πέρα από τα επεισόδια… υπάρχει και «αργό δικαστικό σύστημα».

Και όμως! Εδώ, πολλοί «περίεργοι» και υστερόβουλοι, στοχοποίησαν τον Σκουτέρη της Επιτροπής Εφέσεων, επειδή έβγαλε όσο πιο γρήγορα μπορούσε την απόφαση για το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός! Οι ίδιοι ήταν που πριν αποφασίσει, τον πίεζαν για να κινηθεί γρήγορα! Αντιλαμβάνεστε τι γίνεται; (Το μόνο βέβαια που δεν θα γίνει είναι το grexit).

* Και ενώ όλη η χώρα «μιλάει» και ψάχνει τη νομιμότητα σε μία δύσκολη –αθλητικά- περίοδο, υπάρχουν ομάδες και άνθρωποι που συνεχώς την επικαλούνται, από την άλλη όμως θέλουν να αλλάξουν τον κανονισμό αδειοδοτήσεων, αφού ξεπεραστεί και η τελευταία προθεσμία κατάθεσης φακέλων! Άλλου είδους νομιμότητα αυτή…

Αλλά ξέχασα… Και εδώ ο ΠΑΟΚ -πρέπει να- «φταίει».

* Το γεγονός ότι η Θεσσαλονίκη μήνα Μάρτιο θυμίζει την πόλη σε περίοδο Διεθνούς Εκθέσεως με τον Τσίπρα να μιλάει (με μεγάλη προχειρότητα) για έργα και τον Μητσοτάκη να αγχώνεται για διχασμό της χώρας και να ζητάει από τα στελέχη να σώσουν ότι σώζεται από αυτά που η ηγεσία του κόμματός του δημιούργησε, φανερώνει και τι θα ακολουθήσει με επίκεντρο την πόλη μας.

Από το πώς οι ίδιοι οι πολιτικοί αντιμετωπίζουν την κατάσταση, φαίνεται ότι δύο σενάρια «παίζουν» στο μυαλό τους για το μέλλον. Ή θα είναι εδώ συνέχεια ή θα κάνουν καιρό για να ξανάρθουν…

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Δημήτρης Τσορμπατζόγλου
Δημήτρης Τσορμπατζόγλου

Πρέπει να ήταν με μία μπάλα στα χέρια (οποιουδήποτε μεγέθους και χρώματος) από τότε που περπάτησε…
Αγαπάει το ποδόσφαιρο, λατρεύει το μπάσκετ το οποίο έπαιξε (όχι με μεγάλη επιτυχία…) γι’ αρκετά χρόνια στον ιστορικό ΒΑΟ, βλέπει βόλεϊ, του αρέσει το χάντμπολ, μπορεί να βλέπει με τις ώρες στίβο, καταδύσεις, ιππασία, σκοποβολή, χόκει επί χόρτου, αλλά και στον πάγο! Παρακολουθεί και πάλη, και άρση βαρών, φυσικά και πινγκ πονγκ και τέννις και … και... και...
Στο γήπεδο πήγε πρώτη φορά το 1983 σε αγώνα ΠΑΟΚ-Απόλλων Αθηνών. Μεγάλη και ωραία εμπειρία. Από το δημοτικό κρατούσε σημειώσεις, στατιστικά, πρόγραμμα αγώνων, είχε αρχείο και έκανε διάφορες αναλύσεις- συγκρίσεις.
Όλα τα άλλα ήρθαν φυσιολογικά…
Από τα 17 του το 1994, ξεκίνησε να ασχολείται με την δημοσιογραφία στην Αθλητική Μακεδονίας Θράκης, όπου τα πρώτα βήματα έγιναν από τις χαμηλές κατηγορίες του μπάσκετ. Φοβερές οι χρονιές που έκανε το ρεπορτάζ και του αγαπημένου του ΒΑΟ, σε Α2 και Α1!
Ακολούθησαν πολλά άλλα Μέσα στην Θεσσαλονίκη και όχι μόνο, εμπειρίες σε εφημερίες, ραδιόφωνα, τηλεόραση, φυσικά και στο διαδικτυο. Τα τελευταία 15 χρόνια είναι πιο κοντά στο ρεπορτάζ του ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ.