Νοκ άουτ Βαρέλα και Μουλέν για το Περιστέρι

Gazzetta team
Νοκ άουτ Βαρέλα και Μουλέν για το Περιστέρι

bet365

Υπό τη σκιά της νέας βαριάς τιμωρίας του ΠΑΟΚ πραγματοποιήθηκε η σημερινή προπόνηση του «Δικεφάλου». Οριστικά νοκ άουτ για τον αγώνα με τον Ατρόμητο οι Βαρέλα και Μουλέν.

Πιο αναλυτικά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

«Δύο μέρες πριν την επανέναρξη του πρωταθλήματος και υπό τη σκιά της τιμωρίας ο Ράζβαν Λουτσέσκου και οι παίκτες του επικεντρώθηκαν στο ποδόσφαιρο και μόνο.

Εκεί όπου ως τώρα έδειξαν πως διαθέτουν την καλύτερη ομάδα. Κι αυτό θέλουν να συνεχίσουν ν’ αποδεικνύουν ως το τέλος της σεζόν. Το πρόγραμμα της προπόνησης της Πέμπτης περιελάμβανε τελειώματα έπειτα από οργανωμένη επίθεση και στη συνέχεια διπλό στο μισό γήπεδο με ξεκάθαρη τακτική στόχευση.

Στη διάθεσή του Ρουμάνου τεχνικού τέθηκαν και οι Πρίγιοβιτς, Μιχόγεβιτς που επέστρεψαν από τις εθνικές τους ομάδες, ενώ το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος ακολούθησε κι ο Φερνάντο Βαρέλα. Ο Τιμπό Μουλέν συνέχισε ειδικό ατομικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο.

Την Παρασκευή (30.03) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:30 στο γήπεδο της Τούμπας και στη συνέχεια θ’ αναχωρήσει για την Αθήνα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα