Καραπαπάς: «Ομιλία που θυμίζει 1967-1973»

Καραπαπάς: «Ομιλία που θυμίζει 1967-1973»

Δημήτρης Τομαράς
Καραπαπάς: «Ομιλία που θυμίζει 1967-1973»

bet365

Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, με ποσταρίσματά του αναφέρθηκε στην παρουσία Τσακαλώτου για την ομιλία του στον Πειραιά και τα όσα έγιναν.
Τα τρία posts του Κώστα Καραπαπά στα social media:
- «Στην Θεσσαλονίκη δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις πολιτικών για να μην προκληθούν οι πολίτες. Στον Πειραιά δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις πολιτών για να μην προκληθεί ο Τσακαλώτος και ο ΣΥΡΙΖΑ. Μέρα όνειδος. Ομιλία σε 20 άτομα και 200 αστυνομικούς! Ομιλία που θυμίζει 1967-1973...».
- «Χούντα είναι όταν προσπαθεί ένα κράτος να μετατρέψει αθώους ανθρώπους σε ενόχους! Χούντα είναι όταν ένα κράτος χρησιμοποιεί τις δυνάμεις καταστολής για να χτυπήσει πολίτες που διαμαρτύρονται. Χούντα είναι. Και όλες οι χούντες περνάνε».
- «Αυτήν την στιγμή οπαδοί του ΠΑΟΚ κουνάνε τις κλούβες των ΜΑΤ έξω απο το χώρο που μιλάει ο Τσίπρας! Τα ΜΑΤ, 5 μέτρα μακριά κοιτάζουν αλλά είναι στρατιωτάκια ακούνητα αμίλητα κι αγέλαστα. Ποιός είπε για 'δυο μέτρα και δυο σταθμά'»;

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα