Συμφωνία Παναθηναϊκού με Χουλτ

Συμφωνία Παναθηναϊκού με Χουλτ

Gazzetta team
Συμφωνία Παναθηναϊκού με Χουλτ

bet365

Με τον χρόνο να πιέζει αφόρητα, οι... πράσινοι ήρθαν σε συμφωνία με τον Νίκλας Χουλτ ο οποίος είχε σφραγίσει επιταγές για οφειλές 100.000.

Παίξε νόμιμα τα αγαπημένα σου παιχνίδια καζίνο μέχρι τις 31/03/2018, μάζεψε πόντους και πλησίασε απίθανα έπαθλα*! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Μόλις τρεις ημέρες έμειναν προκειμένου ο Παναθηναϊκός να καταφέρει να λύσει τα πολλά και σημαντικά του προβλήματα παίρνοντας άδεια συμμετοχής στο ερχόμενο πρωτάθλημα. Με τον χρόνο όπως αναφέραμε να πιέζει αφόρητα, υπήρξε ένα θετικό νέο που ωστόσο μοιάζει να είναι σταγόνα στον ωκεανό. Συγκεκριμένα υπήρξε συμφωνία με τον Νίκλας Χουλτ ο οποίος είχε σφραγίσει τις επιταγές αξίας 100.000 ευρώ και αρχικά θα πάρει τα 20.000 άμεσα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα