Ο Ολυμπιακός βλέπει πάντα ως μεγάλο αντίπαλο του τον Παναθηναϊκό…

Ο Ολυμπιακός βλέπει πάντα ως μεγάλο αντίπαλο του τον Παναθηναϊκό…

bet365

Ο Κώστας Νικολακόπουλος σχολιάζει μέσα από το blog του στο gazzetta την ψηφοφορία γύρω από την υπόθεση του υποβιβασμού η, όχι του Παναθηναϊκού.

6ο τζάκποτ στο Predictor*! Η ώρα του πρώτου γκολ χαρίζει μετρητά* (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Ο Ολυμπιακός λοιπόν, που φέτος έχασε πέντε βαθμούς από τον Παναθηναϊκό-κι αν τους είχε τώρα θα ήταν πρώτος…-ψήφισε υπέρ της αλλαγής του πλαισίου, ώστε να μπορούσε να μείνει στην Α΄ Εθνική ο Παναθηναϊκός…

Προφανώς, διότι ο Ολυμπιακός βλέπει ως μεγάλο του αντίπαλο τον Παναθηναϊκό και θέλει να τον έχει αντίπαλο. Κι ακόμη κι αν υποβιβαστεί λόγω χρεών ο Παναθηναϊκός, που δεν νομίζω να συμβεί, αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει, να θεωρεί δηλαδή ο Ολυμπιακός τον Παναθηναϊκό ως μεγάλο του αντίπαλο. Μία μεγάλη ομάδα, είναι μεγάλη ακόμη κι αν φτάσει σε τέτοιο σημείο, να πέσει κατηγορία. Το είδαμε, άλλωστε, και στην περίπτωση της ΑΕΚ, που έφτασε στο έσχατο σημείο να παίξει στη Γ΄ Εθνική, αλλά σιγά σιγά σήκωσε πάλι κεφάλι, κάνοντας κάθε χρόνο κι ένα βήμα.

Απλά, ας σκεφθούν κάποια πράγματα στην ευρύτερη οικογένεια του Παναθηναϊκού, γιατί π.χ. μόλις πριν δύο μήνες, τον Γενάρη, όταν κυκλοφόρησε η φήμη ότι ο Ολυμπιακός ενδιαφέρονταν για τον Μολέντο, έγινε «ξεσηκωμός» από πολλούς στον Παναθηναϊκό. Κι υπήρξαν αναθέματα και κραυγές. Και προτιμούσαν να πάει ο Μολέντο στον ΠΑΟΚ. Όπως προτιμούσαν, λίγο αργότερα, να πάει ο Κουρμπέλης στον ΠΑΟΚ, κάτι που αποφεύχθηκε και το μεν και το δε από προσωπικές αποφάσεις του Γ. Αλαφούζου, αν αληθεύουν τα ρεπορτάζ εκείνων των ημερών…

Στον ΠΑΟΚ προτιμούσαν πολλοί στον Παναθηναϊκό να πάνε οι δύο καλύτεροι παίκτες της ομάδας τους. Στον ΠΑΟΚ, που χθες ψήφισε να μείνει ο κανονισμός κι άρα να πέσει ο Παναθηναϊκός κατηγορία. Στον ίδιο ΠΑΟΚ, που πέρσι πέταξε εκτός Κυπέλλου τον Παναθηναϊκό, με τον τρόπο που τον πέταξε και με τον διαιτητή (Κύζα) εκείνου του αγώνα να «καρατομείται». Στον ίδιο ΠΑΟΚ, που επίσης πέρσι πέταξε εκτός Τσάμπιονς Λιγκ τον Παναθηναϊκό, με την υπόθεση Ίβιτς στη Λεωφόρο, όπου ο Παναθηναϊκός κέρδιζε τον ΠΑΟΚ ως την στιγμή της διακοπής εκείνου του αγώνα στα πλέϊ οφς.

Έτσι για να μην ξεχνιόμαστε κιόλας…

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Κώστας Νικολακόπουλος
Κώστας Νικολακόπουλος

Ο Κώστας Νικολακόπουλος έγινε δημοσιογράφος από…σπόντα. Από τη Νομική και τη δικηγορία η, το επάγγελμα του δικαστικού, που υποτίθεται ότι ήταν στα πλάνα του (εξ ου κι οχαρακτηρισμός «ανακριτή» από τον Γ. Λούβαρη!), βρέθηκε ξαφνικά στον ΦΙΛΑΘΛΟ, όταν πρωτογεννήθηκε η ιδέα αυτής της εφημερίδας από τους Ν. Καραγιαννίδη και Ι. Μαθιουδάκη. Ένα χρόνο ρεπορτάζ Πανιώνιου και Αιγάλεω (μαζί), ένα χρόνο ΑΕΚ και από την άνοιξη του 1984 έως και σήμερα ρεπορτάζ Ολυμπιακού, όπου τα έχει δει όλα. Πρώτα τα λεγόμενα πέτρινα χρόνια και μετά πρωταθλήματα το ένα μετά το άλλο. Του αρέσει να γράφει για μεταγραφές, αλλά ο ίδιος τις αποφεύγει. Σε 40 χρόνια έχει κάνει δύο! Το 1992 στο ΦΩΣ του Θ. Νικολαϊδη και μετά στον ΓΑΥΡΟ που στη συνέχεια έγινε ένα με τον Κόκκινο Πρωταθλητή. Πάνω από μία δεκαετία καλύπτει το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού στον Σπορ FM.