Κι ο Μουλέν στη λίστα των απόντων

Κι ο Μουλέν στη λίστα των απόντων

Gazzetta team
Κι ο Μουλέν στη λίστα των απόντων

bet365

Ο Τιμπό Μουλέν δεν πήρε μέρος στην προπόνηση της Τρίτης (27/3) καθώς αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα (φλεγμονή) στο πέλμα. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Φερνάντο Βαρέλα.

0% Γκανιότα* & Αποκλειστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Πιο αναλυτικά η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ αναφέρει:

«Στο σύγχρονο ποδόσφαιρο ο χρόνος αντίδρασης μέσα στο γήπεδο μειώνεται αισθητά. Όπως και ο χώρος. Έτσι, οι παίκτες οφείλουν να προσαρμόζονται στις συνθήκες και στο καθεστώς της πίεσης.

Αυτό ήταν και το αντικείμενο της προπόνησης της Τρίτης (27.03). Παιχνίδια τακτικής και τεχνικής σε μικρό χώρο, με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να ζητά από τους ποδοσφαιριστές του να βγάλουν στον αγωνιστικό χώρο τα στοιχεία στα οποία δούλεψαν τις προηγούμενες μέρες.

Ο Φερνάντο Βαρέλα συνέχισε ατομικό πρόγραμμα φυσικής κατάστασης και μυϊκής ενδυνάμωσης σε γήπεδο και γυμναστήριο, ενώ ο Τιμπό Μουλέν ακολούθησε θεραπεία και ασκήσεις στην πισίνα λόγω του προβλήματος στην πελματιαία απονεύρωση.

Την Τετάρτη (28.03) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 16:00 στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα