Βασιλειάδης: «Τα κίνητρα του Ολυμπιακού είναι περισσότερο πολιτικά»

Βασιλειάδης: «Τα κίνητρα του Ολυμπιακού είναι περισσότερο πολιτικά»

Gazzetta team
Βασιλειάδης: «Τα κίνητρα του Ολυμπιακού είναι περισσότερο πολιτικά»

bet365

Δηλώσεις στο SkySports έκανε ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης ο οποίος αναφέρθηκε στη στάση του Ολυμπιακού να μην υπογράψει τις προτάσεις του καθώς και στα τελευταία γεγονότα στον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Μιλώντας στο βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο του SkySports ο Γιώργος Βασιλειάδης υποστήριξε πως «ο Ολυμπιακός φαίνεται πως επιθυμεί να διατηρηθεί το πρόβλημα», υπογραμμίζοντας ότι «τα κίνητρά του είναι περισσότερο πολιτικά και λιγότερο αθλητικά».

Σουηδία - Χιλή! Aτελείωτη δράση στο live στοίχημα με ακόμα καλύτερες αποδόσεις! (21+)

«Τα κίνητρα του Ολυμπιακού είναι περισσότερο πολιτικά και λιγότερο αθλητικά. Φαίνεται πως επιθυμεί να διατηρηθεί το πρόβλημα. Εγώ θέλω να υπάρξει εκεχειρία έως το τέλος της σεζόν και στη συνέχεια να διαμορφώσουμε νέους κανόνες», ανέφερε αρχικά ο Υφυπουργός Αθλητισμού, ο οποίος στη συνέχεια επισήμανε ότι «η FIFA έχει κουραστεί με το ελληνικό ποδόσφαιρο» και πως «οι παράγοντες δεν αντιλαμβάνονται την κατάσταση».

«Η FIFA περιμένει από την ποδοσφαιρική οικογένεια της Ελλάδας, και όχι από το κράτος, να δείξει ότι επιθυμεί κάτι να αλλάξει. Δυστυχώς, για άλλη μια φορά οι παράγοντες δεν αντιλαμβάνονται την κατάσταση και νομίζουν ότι παίζουμε παιχνίδια. Όμως αυτή τη στιγμή δεν παίζουμε κανένα παιχνίδι. Έχουν κουραστεί με εμάς. Η ποδοσφαιρική κοινότητα δεν ενδιαφέρεται για το προϊόν. Έχουμε να κάνουμε για ένα οικονομικό προϊόν, το οποίο φυσικά επηρεάζει αρκετό κόσμο, αλλά παραμένει ένα προϊόν που πρέπει να προστατεύσουμε», τόνισε ο Γιώργος Βασιλειάδης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα