Προλαβαίνουν σέντρα για το άλλο Σαββατοκύριακο εάν...

Δημήτρης Τομαράς
Προλαβαίνουν σέντρα για το άλλο Σαββατοκύριακο εάν...

bet365

Στην περίπτωση που μέχρι την ερχόμενη Τρίτη οι εμπλεκόμενοι φορείς τα έχουν βρει ο Υφυπουργός Γιώργος Βασιλειάδης προλαβαίνει να δώσει το ΟΚ για σέντρα το άλλο Σαββατοκύριακο.

Με τα δεδομένα που έχουμε έως τώρα είναι δύσκολο να υπάρξει πρωτάθλημα το άλλο Σαββατοκύριακο. Ωστόσο εάν μετά το Δ.Σ. της Δευτέρας και τις διαβουλεύσεις ομάδων - Λίγκας - ΕΠΟ - Βασιλειάδη βρεθεί η... άκρη τότε θα δρομολογηθεί άμεσα το restart στην σεζόν.

Υπάρχει δηλαδή χρόνος για να αποφασιστεί να παιχθεί πρωτάθλημα το άλλο Σαββατοκύριακο. Βέβαια θα πρέπει να τονιστεί ξανά ότι ο κίνδυνος του GREXIT παραμένει πιο ορατός από ποτέ...

Καταλογίστηκε πέναλτι στον αγώνα Μπέρι - Γουίγκαν; Στη vistabet έχει επιστροφή στοιχήματος*!(21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα