Χιμένεθ: «Ικανοποιημένος από την εικόνα των φιλικών»

Χιμένεθ: «Ικανοποιημένος από την εικόνα των φιλικών»

Gazzetta team
Χιμένεθ: «Ικανοποιημένος από την εικόνα των φιλικών»

bet365

Ο Μανόλο Χιμένεθ δεν μπορούσε να κρύψει την ικανοποίησή του για την εικόνα της ομάδας του στα δύο φιλικά με την Λαμία και τον Παναιτωλικό.

Σημειώθηκαν περισσότερα τέρματα στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα Ολλανδία - Αγγλία; Στη vistabet έχει επιστροφή στοιχήματος*!(21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

«Είμαι ικανοποιημένος από όσα δείξατε στα δύο φιλικά. Για να κάνουμε δύο νίκες με συνολικό σκορ 9-0 σημαίνει πως είχαμε διάθεση και σοβαρότητα. Αυτή η εικόνα ανήκει σε μια ομάδα που διεκδικεί πρωτάθλημα και έχει διάθεση να το κατακτήσει.

Τώρα πρέπει να δουλέψουμε πολύ καλά, να ξεκουραστείτε το Σαββατοκύριακο και από την αρχή της επόμενης εβδομάδας να μπούμε σε αγωνιστικό ρυθμό και να συγκεντρωθούμε στη δουλειά για να είμαστε έτοιμοι όταν θα ξεκινήσουν πάλι τα παιχνίδια» ανέφερε ο Ισπανός τεχνικός στους παίκτες του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα