Το χειρότερο πρωτάθλημα ever, κρίνεται όπως του αξίζει…

Το χειρότερο πρωτάθλημα ever, κρίνεται όπως του αξίζει…

bet365

Ο Κ. Νικολακόπουλος περιγράφει μέσα από το blog του στο gazzetta τον τρόπο με τον οποίο τελικά κρίνεται το πρωτάθλημα φέτος στην Ελλάδα…

Και να που τα έφερε έτσι η μοίρα, δηλαδή το ίδιο το ποδόσφαιρο, και το χειρότερο πρωτάθλημα που θυμάμαι στα 35 τελευταία χρόνια, στα οποία παρακολουθώ από πολύ κοντά τα πράγματα, κρίνεται με το χειρότερο τρόπο…

Το πρωτάθλημα με τα λιγότερα γκολ και τις περισσότερες διακοπές αγώνων σε ολόκληρη την Ευρώπη!!!…Το πρωτάθλημα με τα περισσότερα και μεγαλύτερα διαιτητικά λάθη παγκοσμίως!!!...Το πρωτάθλημα στο οποίο οι αφαιρέσεις βαθμών αποφασίζονται με βάση τις εκθέσεις της εκάστοτε αστυνομικής διεύθυνσης ανά την ελληνική περιφέρεια…Το πρωτάθλημα που σταματάει όποτε θέλει η κυβέρνηση…Το πρωτάθλημα το οποίο υποτίθεται «παρακολουθούν» εκ του σύνεγγυς ΦΙΦΑ κι ΟΥΕΦΑ…

Αυτό λοιπόν το πρωτάθλημα κρίνεται όπως του αξίζει. Μέσα σε δικαστικές αίθουσες-πρώτα της Πειθαρχικής Επιτροπής της Λίγκας, μετά της Επιτροπής Εφέσεων και τέλος του Ανώτατου Διαιτητικού Δικαστηρίου. Αν δεν προκύψουν προσφυγές και στο CAS…

Κρίνεται από ένα παιχνίδι, ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, το οποίο ποτέ δεν ολοκληρώθηκε, αφενός μεν λόγω εισβολής στον αγωνιστικό χώρου του ευρισκόμενου εν εξάλλω καταστάσει (ένοπλου) ιδιοκτήτη της μίας ομάδας, αφετέρου δε λόγω της δήλωσης αδυναμίας της έτερης ομάδας να αγωνιστεί, με επίκληση την ανασφάλεια των μελών της αποστολής της ύστερα από τα αρχικά γεγονότα.

Κρίνεται από ένα παιχνίδι στο οποίο μπήκε κανονικό γκολ στο 89’, που πιθανότατα θα έδινε το πρωτάθλημα στον ΠΑΟΚ, αλλά γκολ που αρχικά το μέτρησαν διαιτητής κι επόπτης, όμως στη συνέχεια έκαναν πίσω και το ακύρωσαν, για να το κατακυρώσουν τελικά στα αποδυτήρια!!!

Κρίνεται από ένα παιχνίδι για το οποίο ο διαιτητής, διεθνής παρακαλώ, αρνείται να πάει ενώπιον του δικαστή να καταθέσει, όπως του ζητήθηκε κι ουσιαστικά αρνείται και να παράσχει ουσιαστικές διευκρινίσεις έστω εγγράφως, με συνέπεια τώρα ο δικαστής (Καποδίστριας) να πρέπει να…εικάσει πράγματα-αν και δεν μοιάζει κακή η πρόταση του ΠΑΟΚ να δει το υλικό από τις κάμερες της Τούμπας.

Αυτό λοιπόν το πρωτάθλημα, το χειρότερο πρωτάθλημα, κρίνεται με τον τρόπο που του αξίζει, με τον χειρότερο.

Παρεμπιπτόντως, πρώτον, εδώ δεν θίγω την ποιότητα της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ, που παρουσίασαν μία καλή εικόνα, θίγω την ποιότητα όλης της διοργάνωσης. Και δεύτερον, εάν μία στα εκατό αλλάξουν θεαματικά τα δεδομένα και το πάρει ο Ολυμπιακός, λέμε τώρα μία στα τόσα, δεν πρόκειται να αλλάξω ούτε λέξη από όλα αυτά. Θα χαρώ μεν, μάλλον θα γελάσω περισσότερο παρά θα χαρώ, αλλά δεν θα πάρω πίσω τίποτα για το «χειρότερο πρωτάθλημα» ever.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Κώστας Νικολακόπουλος
Κώστας Νικολακόπουλος

Ο Κώστας Νικολακόπουλος έγινε δημοσιογράφος από…σπόντα. Από τη Νομική και τη δικηγορία η, το επάγγελμα του δικαστικού, που υποτίθεται ότι ήταν στα πλάνα του (εξ ου κι οχαρακτηρισμός «ανακριτή» από τον Γ. Λούβαρη!), βρέθηκε ξαφνικά στον ΦΙΛΑΘΛΟ, όταν πρωτογεννήθηκε η ιδέα αυτής της εφημερίδας από τους Ν. Καραγιαννίδη και Ι. Μαθιουδάκη. Ένα χρόνο ρεπορτάζ Πανιώνιου και Αιγάλεω (μαζί), ένα χρόνο ΑΕΚ και από την άνοιξη του 1984 έως και σήμερα ρεπορτάζ Ολυμπιακού, όπου τα έχει δει όλα. Πρώτα τα λεγόμενα πέτρινα χρόνια και μετά πρωταθλήματα το ένα μετά το άλλο. Του αρέσει να γράφει για μεταγραφές, αλλά ο ίδιος τις αποφεύγει. Σε 40 χρόνια έχει κάνει δύο! Το 1992 στο ΦΩΣ του Θ. Νικολαϊδη και μετά στον ΓΑΥΡΟ που στη συνέχεια έγινε ένα με τον Κόκκινο Πρωταθλητή. Πάνω από μία δεκαετία καλύπτει το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού στον Σπορ FM.