Ρώτησε (ξανά) για Καρνέζη ο Ολυμπιακός

Δημήτρης Τομαράς
Ρώτησε (ξανά) για Καρνέζη ο Ολυμπιακός

bet365

Ο Ολυμπιακός πέραν της περίπτωσης του Ανδρέα Γιαννιώτη σύμφωνα με πληροφορίες έχει ρωτήσει εκ νέου για το... status του διεθνούς τερματοφύλακα της Γουότφορντ, Ορέστη Καρνέζη.
Ήταν Δεκέμβριος του 2017 όταν είχε πρωτοδιαρρεύσει το όνομα του Καρνέζη για τον Ολυμπιακό. Για τον 32χρονο διεθνή κίπερ που παίζει δανεικός στην Γουότφορντ από την Ουντινέζε και που έχει φέτος 10 ματς στα πόδια του στην Αγγλία. Τότε η υπόθεση του ύψους 1.90 πορτιέρε δεν είχε προχωρήσει και είχε μείνει ως σκέψη και... αναζήτηση από πλευράς των πρωταθλητών Ελλάδας. Ο Ολυμπιακός είχε σπεύσει τον Γενάρη να διαψεύσει το θέμα. Ωστόσο νεότερες πηγές θέλουν τους Πειραιώτες να έχουν ρωτήσει και πάλι για την υπόθεση του έμπειρου κίπερ και να τον έχουν στα υπ' όψιν τους. Σημειώνεται πως ο Προτό όπως όλα δείχνουν θα μείνει και του χρόνου στον Ολυμπιακό ενώ στο Λιμάνι δεδομένα επιζητούν την επιστροφή Γιαννιώτη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα