Οι αστυνομικοί ενημερώθηκαν για το νέο πλαίσιο φύλαξης των γηπέδων

Δημήτρης Τομαράς
Οι αστυνομικοί ενημερώθηκαν για το νέο πλαίσιο φύλαξης των γηπέδων

bet365

Στην συνάντηση που έγινε με τον Υφυπουργό και την ΠΟΑΣΥ υπήρξε ενημέρωση προς το αρμόδιο Όργανο των αστυνομικών για το καινούριο πλαίσιο φύλαξης των γηπέδων.
Ο ΠΟΑΣΥ άκουσε από τον Υφυπουργό κ. Βασιλειάδη πως το πλάνο είναι το 2018 οι ευθύνες για φύλαξη των γηπέδων και την ασφάλεια των συμμετεχόντων να βαραίνουν ουσιαστικά τις ομάδες. Οι securiry να είναι πιο εξειδικευμένοι και ο υπεύθυνος ασφαλείας κάθε ομάδας να έχει την βασική ευθύνη. Έτσι ένα σκέλος αρμοδιοτήτων και ευθυνών να φύγει από την αστυνομία και να έχει έναν περισσότερο εποπτικό ρόλο και όχι μέσα στο γήπεδο. Οι εκπρόσωποι του οργάνου των αστυνομικών εξέφρασαν ανοιχτά στον Βασιλειάδη τους προβληματισμούς τους για όσα έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα, που έχουν οδηγήσει και σε τραυματισμούς αστυνομικών.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα