Ίσως και την Πέμπτη οι υπογραφές στο έγγραφο δεσμεύσεων!

Ίσως και την Πέμπτη οι υπογραφές στο έγγραφο δεσμεύσεων!

Ίσως και την Πέμπτη οι υπογραφές στο έγγραφο δεσμεύσεων!

Στην τελική ευθεία έχει μπει το θέμα για το δεσμευτικό έγγραφο που θα υπογράψουν οι ομάδες της Λίγκας για την επανέναρξη του πρωταθλήματος. Ίσως οι υπογραφές να πέσουν την Πέμπτη.

Όπως σας έχουμε ήδη μεταφέρει ο Υφυπουργός Αθλητισμού κ. Βασιλειάδης έχει δρομολογήσει έτσι τις εξελίξεις έτσι ώστε πριν την Παρασκευή (σ.σ. όπου υπάρχει το deadline των FIFA / UEFA) σε συνεργασία με ΕΠΟ και Super League να βγάλει το επίμαχο έγγραφο με βασικές τρεις δέσμες μέτρων που ζητάει να υπογράψουν άπαντες προκειμένου να αρχίσει ξανά το πρωτάθλημα. Από όλες τις ομάδες ομάδες ζητάει έτσι έγγραφες εγγυήσεις αλλά και συναίνεση. Αυτό που είχε μείνει ήταν και η τελική ενημέρωση των Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.
 
Θα πρόκειται λοιπόν για ένα έγγραφο το οποίο θα δοθεί από την Λίγκα στους συλλόγους και που θα έχει τις ομάδες με αλφαβητική σειρά και με τα σήματά τους και δίπλα θα βάζουν τις υπογραφές τους. Μόλις φτάσει στην τελική του μορφή και πέσουν όλες οι υπογραφές θα πάει στον Υφυπουργό Γιώργο Βασιλειάδη για την τελική έγκριση. Ως γνωστόν το έγγραφο αυτό θα έχει το σκέλος των κανόνων ασφαλείας στα γήπεδα με την μετατόπιση ευθυνών στις ομάδες και τους υπεύθυνους ασφαλείας, την αυστηροποίηση του Πειθαρχικού Κώδικα για το 2018 αλλά και το σκέλος που επιμένει ο κ. Βασιλειάδης.
 
Σε δύο περιπτώσεις επεισοδίων να υπάρχει υποβιβασμός και να μην παίρνει αδειοδότηση η ομάδα! Ακόμα θα γίνεται μνεία και σε ποινές και κυρώσεις για εμπρηστικές και προκλητικές δηλώσεις που επιφέρουν προβλήματα και για την διαιτησία αλλά και για την βία.

Best of internet