Φιλικό για Λαμία και ΑΕΛ την Παρασκευή

Gazzetta team
Φιλικό για Λαμία και ΑΕΛ την Παρασκευή

bet365

Η Λαμία θα υποδεχθεί την ΑΕΛ στο ΔΑΚ την Παρασκευή (23/3, 17:00), σε φιλικό παιχνίδι κεκλεισμένων των θυρών.

5ο τζάκποτ στο Predictor*! Η ώρα του πρώτου γκολ χαρίζει μετρητά* (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Η αναβολή της 26ης αγωνιστικής της Superleague Σουρωτή, για όσα συνέβησαν στην Τούμπα και στο ντέρμπι μεταξύ ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, καθώς επίσης και η προγραμματισμένη διακοπή την τρέχουσα εβδομάδα, λόγω των φιλικών παιχνιδιών των Εθνικών ομάδων, θα άφηνε τους συλλόγους χωρίς παιχνίδια στα «πόδια» τους για περίπου 20 μέρες, αν τουλάχιστον επανεκκινήσει το πρωτάθλημα στις 31 Μαρτίου.

Προκειμένου να αποφύγουν την απραξία, Λαμία και ΑΕΛ ήρθαν σε συνεννόηση και «έκλεισαν» φιλικό αγώνα στην έδρα των Φθιωτών για την Παρασκευή 23 Μαρτίου και ώρα 17:00. Το παιχνίδι θα είναι κεκλεισμένων των θυρών.

Υπενθυμίζεται πως για τον ίδιο σκοπό, τόσο οι Λαμιώτες, όσο και οι Θεσσαλοί, έπαιξαν σε φιλικές αναμετρήσεις με την ΑΕΚ και τον Λεβαδειακό αντίστοιχα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα