Προβλήματα με Αραούχο και Κονέ

Προβλήματα με Αραούχο και Κονέ

Δημήτρης Βέργος
Προβλήματα με Αραούχο και Κονέ

bet365

Ατομικά γυμνάστηκαν το πρωί της Τρίτης στα Σπάτα οι Σέρχιο Αραούχο και Παναγιώτης Κονέ, κανονικά ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι. Φιλικό με τον Παναιτωλικό στο ΟΑΚΑ κεκλεισμένων των θυρών δίνει την Τετάρτη η Ένωση.

Βαλένθια - Ρεάλ Μαδρίτης με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Χωρίς τους Σέρχιο Αραούχο και Παναγιώτη Κονέ ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα προπόνησης των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ το πρωί της Τρίτης στα Σπάτα.

Ο Αραούχο λόγω μιας οσφυαλγίας προπονήθηκε ατομικά, όπως και ο Κονέ, εξ αιτίας κάποιων ενοχλήσεων στον τετρακέφαλο.

Όσον αφορά τον Τσιγκρίνσκι, το όνομα του Ουκρανού δεν περιλαμβάνεται στους τραυματίες, με τον στόπερ της ΑΕΚ να ξεπερνά το πρόβλημα που αντιμετώπισε με την κάκωση στον έσω πλάγιο του αριστερού του γονάτου.

Οι διεθνείς Χριστοδουλόπουλος, Μπακασέτας, Μπάρκας, Μπακάκης, Γαλανόπουλος, Γιούσης, Μασούντ και Βράνιες απουσίαζαν καθώς έχουν ενσωματωθεί στις Εθνικές τους ομάδες.

Επίσης, όπως ενημέρωσε η ΑΕΚ, την Τετάρτη στις 5 το απόγευμα θα διεξαχθεί αγώνας κεκλεισμένων των θυρών στο ΟΑΚΑ με αντίπαλο τον Παναιτωλικό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα