Στο εξωτερικό για ενημέρωση των επενδυτών ο Γιαννακόπουλος!

Στο εξωτερικό για ενημέρωση των επενδυτών ο Γιαννακόπουλος!

Στο εξωτερικό για ενημέρωση των επενδυτών ο Γιαννακόπουλος!

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θα μεταβεί την Τετάρτη στο εξωτερικό, όπου θα ενημερώσει τους επενδυτές του «Athens Alive» για τα νέα-θετικά όπως όλα δείχνουν- δεδομένα που έχουν προκύψει στην υπόθεση!

Παναθηναϊκός - Ερυθρός Αστέρας με προσφορά ημέρας*, αμέτρητα ειδικά στοιχήματα και forzato cashout*!  (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Τα όσα γίνονται ανάμεσα στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και την κυβέρνηση και δεν βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας στην υπόθεση του «Athens Alive» που αφορά και την επόμενη ημέρα του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού φαίνεται πως έχουν ξεκάθαρα θετική χροιά και για αυτό τον λόγο ο μεγαλομέτοχος της «πράσινης» ΚΑΕ και εμπνευστής αυτού του σπουδαίου project θα μεταβεί την Τετάρτη στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στο Λονδίνο για να έχει συνάντηση με τους επενδυτές, τους «συμπαίκτες» που βρίσκονται στο πλευρό του.

Ο Γιαννακόπουλος αναμένεται να ενημερώσει τους εκπροσώπους των εταιριών για τα νέα δεδομένα που έχουν προκύψει στην υπόθεση και δεν έχουν βγει στον... αφρό(ξεκάθαρο δείγμα της σοβαρότητας της κατάστασης και των ανθρώπων που την διαχειρίζονται), ώστε να χαράξουν τις επόμενες κινήσεις τους που θα φέρουν πιο κοντά στο όνειρο το «τριφύλλι» αλλά και ολόκληρη την Αθήνα.

Παράλληλα θα συζητηθούν τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή την στιγμή στην ΠΑΕ και έχουν φέρει τον σύλλογο σε κίνδυνο για την άμεση επιβίωσή του και θα πέσουν στο τραπέζι όλα τα ενδεχόμενα.

Best of internet