Πίεση της NOVA και αίτημα στον Βασιλειάδη για restart!

Δημήτρης Τομαράς
Πίεση της NOVA και αίτημα στον Βασιλειάδη για restart!

bet365

Αίτημα για συνάντηση με τον Γιώργο Βασιλειάδη έχει κάνει η Νova με επιστολή της. Το συνδρομητικό κανάλι πιέζει προς κάθε κατεύθυνση ώστε να αρχίσει ξανά άμεσα η Super League, η οποία άνοιξε... μέτωπο με τον ΠΣΑΠ.
Η NOVA με επιστολή της έχει κάνει αίτημα για άμεση συνάντηση με τον Υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη. Στο συνδρομητικό κανάλι προκύπτει ότι είναι ενοχλημένοι από το γεγονός ότι η Λίγκα δεν έχει πάρει ουσιώδεις πρωτοβουλίες για το restart στο πρωτάθλημα. Το κανάλι έτσι και αλλιώς έχει σύμβαση που προβλέπει ρήτρες περίπου 1,5 εκατ. ευρώ για κάθε αγωνιστική που αναβάλλεται. Εάν η επανέναρξη του πρωταθλήματος γίνει μετά το Πάσχα οι ρήτρες μπορεί να φτάσουν ακόμα και τα τρία εκατ. ευρώ. Η NOVA φαίνεται πως θα πιέσει με κάθε τρόπο για να ξεκινήσει όσο πιο σύντομα γίνεται η Super League.
Το... μέτωπο Λίγκας - ΠΣΑΠ για τις δόσεις συμβολαίων των παικτών
Στο μεταξύ διάσταση απόψεων υπήρξε μεταξύ της Super League και του ΠΣΑΠ, με την Λίγκα να έχει ζητήσει για όσο δεν παίζεται πρωτάθλημα να μην δίνονται δόσεις συμβολαίων. Ο Συναιτερισμός ζήτησε για όσο διάστημα υπάρχει διακοπή να μην καταβάλλονται οι δόσεις των συμβολαίων στους ποδοσφαιριστές. Ο ΠΣΑΠ απάντησε στην Super League και στην επιστολή που έστειλε αναφέρει ότι το αίτημά της στερείται νομικής βάσης και κάθε λογικής προσέγγισης. Επίσης ότι δεν συμφωνεί και έτσι οι συζητήσεις θα συνεχιστούν. Μάλιστα επί τούτου θα υπάρχει επαφή την Τρίτη (16.00 καθώς στις 14.00 ο ΠΣΑΠ θα πάει στον Βασιλειάδη).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα