Ανεβάζει ρυθμούς ο Τσιγκρίνσκι, ατομικό ο Τσόσιτς

Ανεβάζει ρυθμούς ο Τσιγκρίνσκι, ατομικό ο Τσόσιτς

Δημήτρης Βέργος
Ανεβάζει ρυθμούς ο Τσιγκρίνσκι, ατομικό ο Τσόσιτς

bet365

Επιστροφή στα Σπάτα για τους παίκτες της ΑΕΚ μετά το διήμερο ρεπό. Ανεβάζει ρυθμούς ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, ενώ ο Ούρος Τσόσιτς ξεκίνησε ατομικό πρόγραμμα. Απόντες από σήμερα οι διεθνείς.

Άουε - Γρόιτερ Φιρτ! Aτελείωτη δράση στο live στοίχημα με ακόμα καλύτερες αποδόσεις! (21+)

Μετά το ρεπό μέσα στο σαββατοκύριακο, οι παίκτες της ΑΕΚ επέστρεψαν το πρωί της Δευτέρας στα Σπάτα.

Από σήμερα στις προπονήσεις δεν θα παίρνουν μέρος οι διεθνείς που ενσωματώνονται στις Εθνικές τους ομάδες, όπως οι Χριστοδουλόπουλος, Μπακασέτας, Μπάρκας, Μπακάκης, Γαλανόπουλος, Γιούσης, Μασούντ και Βράνιες.

Ο Μανόλο Χιμένεθ είχε καλά νέα καθώς είδε τον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι να πραγματοποιεί μέρος του κανονικού προγράμματος, μετά την κάκωση που τον ταλαιπώρησε στον έσω πλάγιο του αριστερού του γονάτου.

Παράλληλα τα καλά νέα είχαν να κάνουν και με τον Ούρος Τσόσιτς, ο οποίος για πρώτη φορά μετά την επέμβαση στους κοιλιακούς-προσαγωγούς πραγματοποίησε ατομικό πρόγραμμα.

Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ θα προπονηθούν ξανά το πρωί της Τρίτης στις 10:30.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα