Καπετάνος: «Καθαρό το γκολ του Βαρέλα»

Καπετάνος: «Καθαρό το γκολ του Βαρέλα»

Gazzetta team
Καπετάνος: «Καθαρό το γκολ του Βαρέλα»

bet365

Ο Παντελής Καπετάνος, σε συνέντευξη του στη Ρουμανία, χαρακτήρισε «καθαρό το γκολ του Βαρέλα» και υποστήριξε ότι «στην Ελλάδα ο τίτλος δεν κρίνεται στο γήπεδο».

Ο πρώην επιθετικός του Ηρακλή, της ΑΕΚ και της Ξάνθης, που έχει περάσει για χρόνια από τη Ρουμανία αγωνιζόμενος με τη φανέλα της Στεάουα Βουκουρεστίου και της Κλουζ υποστήριξε, μιλώντας στην ιστοσελίδα «gsp.ro», ότι το γκολ του Φερνάντο Βαρέλα στο ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ ήταν καθαρό, ενώ όπως είπε «ο ΠΑΟΚ είναι η καλύτερη ομάδα έως τώρα στη Super League».

«Βλέπετε, το πρωτάθλημα έχει διακοπεί και κανείς δεν ξέρει πότε θα ξεκινήσει ξανά. Πρόκειται για μια απίστευτη κατάσταση. Το ποδόσφαιρο δεν παίζεται πλέον στον αγωνιστικό χώρο, αλλά στα δικαστήρια. Το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη. Είναι καθαρό το γκολ, πρόκειται για δίκαιο γκολ, χωρίς αμφιβολία. Ο διαιτητής το μέτρησε, στη συνέχεια το ακύρωσε και το παιχνίδι δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη. Δεν ξέρω γιατί άλλαξε η απόφαση του διαιτητή. Κανείς δεν ξέρει τι έχει γράψει στο φύλλο αγώνα. Μιλάμε για τρέλα. Το πρόβλημα είναι ότι ο πρόεδρος (σ.σ. του ΠΑΟΚ) μπήκε στον αγωνιστικό χώρο με όπλο και όλοι το είδαν», σχολίασε ο Ελληνας επιθετικός.

«Ο ΠΑΟΚ ήταν η καλύτερη ομάδα έως τώρα κατά την άποψή μου. Στο δικαστήριο θα αποφασιστούν τα πάντα. Ο τίτλος δεν κρίνεται στο γήπεδο πλέον. Αυτό είναι το πρόβλημα», συμπλήρωσε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα