Χαοτική απόσταση με Βέμερ, «σκάει» το -3 στον Παναθηναϊκό!

Χαοτική απόσταση με Βέμερ, «σκάει» το -3 στον Παναθηναϊκό!

Χαοτική απόσταση με Βέμερ, «σκάει» το -3 στον Παναθηναϊκό!

Η πλευρά του Γερμανού μπακ ζητά 300.000 μπροστά και ακόμη τρεις δόσεις των 100.000, η απόσταση με τον Παναθηναϊκό είναι τεράστια και η αφαίρεση βαθμών είναι πιο κοντά από ποτέ!

Από την προηγούμενη Τετάρτη και την εκδίκαση της υπόθεσης Βεμερ, ο Παναθηναικος θα είχε μια εβδομάδα για να βρει εξωδικαστική λύση με την πλευρά του Γερμανού μπακ. Κάτι που με τα υπάρχοντα δεδομένα φαντάζει σαν απίθανο, καθώς η απόσταση των δυο πλευρών είναι χαοτική.

Ο Παναθηναϊκός έχει προτεινει να πάρει μία δόση των 100.000ευρώ (από 50.000 για δύο εβδομάδες) και οκτώ δόσεις των 50.000 ευρώ. Η πλευρά του ποδοσφαιριστή δεν δέχθηκε αυτή την πρόταση. Ο Παναθηναϊκός την επανέφερε στην τελευταία εκδίκαση της υπόθεσης  την περασμένη Tετάρτη, αλλά και πάλι η πλευρά Βέμερ ήταν αρνητική, ζητώντας να καταβληθούν μπροστά 300.000 ευρώ και άλλα 300 σε τρείς δόσεις των 100.000 ευρώ!

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό το πρώτο -3 είναι πιο κοντά από ποτέ και η καυτή πατάτα βρίσκεται στα χέρια του Γιάννη Αλαφούζου, που έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν θέλει να διαλύσει τον σύλλογο, αλλά πρέπει να το αποδείξει και στην πράξη.

 

Best of internet