Χαοτική απόσταση με Βέμερ, «σκάει» το -3 στον Παναθηναϊκό!

Χαοτική απόσταση με Βέμερ, «σκάει» το -3 στον Παναθηναϊκό!

Νίκος Αθανασίου
Χαοτική απόσταση με Βέμερ, «σκάει» το -3 στον Παναθηναϊκό!

bet365

Η πλευρά του Γερμανού μπακ ζητά 300.000 μπροστά και ακόμη τρεις δόσεις των 100.000, η απόσταση με τον Παναθηναϊκό είναι τεράστια και η αφαίρεση βαθμών είναι πιο κοντά από ποτέ!

Από την προηγούμενη Τετάρτη και την εκδίκαση της υπόθεσης Βεμερ, ο Παναθηναικος θα είχε μια εβδομάδα για να βρει εξωδικαστική λύση με την πλευρά του Γερμανού μπακ. Κάτι που με τα υπάρχοντα δεδομένα φαντάζει σαν απίθανο, καθώς η απόσταση των δυο πλευρών είναι χαοτική.

Ο Παναθηναϊκός έχει προτεινει να πάρει μία δόση των 100.000ευρώ (από 50.000 για δύο εβδομάδες) και οκτώ δόσεις των 50.000 ευρώ. Η πλευρά του ποδοσφαιριστή δεν δέχθηκε αυτή την πρόταση. Ο Παναθηναϊκός την επανέφερε στην τελευταία εκδίκαση της υπόθεσης την περασμένη Tετάρτη, αλλά και πάλι η πλευρά Βέμερ ήταν αρνητική, ζητώντας να καταβληθούν μπροστά 300.000 ευρώ και άλλα 300 σε τρείς δόσεις των 100.000 ευρώ!

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό το πρώτο -3 είναι πιο κοντά από ποτέ και η καυτή πατάτα βρίσκεται στα χέρια του Γιάννη Αλαφούζου, που έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν θέλει να διαλύσει τον σύλλογο, αλλά πρέπει να το αποδείξει και στην πράξη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα