Καταγγελία για Αστέρα και Λεβαδειακό για το Koriopolis

Gazzetta team
Καταγγελία για Αστέρα και Λεβαδειακό για το Koriopolis

bet365

Ομάδα φέρεται να έκανε καταγγελία στην Επιτροπή Δεοντολογίας κατά του Λεβαδειακού και του Αστέρα Τρίπολης ζητώντας να επιβληθούν οι προβλεπόμενες κυρώσεις λόγω των ποινών σε παράγοντές τους για την εμπλοκή τους στο σκάνδαλο των στημένων αγώνων.

Σύμφωνα με τη Live Sport, ιστορικός σύλλογος (που δεν κατονομάζεται) κατέθεσε καταγγελία στην Επιτροπή Δεοντολογίας κατά του Λεβαδειακού και του Αστέρα Τρίπολης ζητώντας να επιβληθούν οι προβλεπόμενες κυρώσεις λόγω των ποινών σε παράγοντές τους.

Λέστερ - Τσέλσι με αξεπέραστο Live Στοίχημα! (21+)

Υπενθυμίζεται πως ο πρώην ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Λεβαδειακός, Γιάννης Κομπότης, ο εκ των μεγαλομετόχων της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης, Δημήτρης Μπάκος, και ο πρόεδρος Γιώργος Μποροβήλος ήταν μεταξύ των παραγόντων που κρίθηκαν ένοχοι από το Α’ Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων για την υπόθεση Koriopolis, στην οποία συνολικά 58 πρόσωπα καταδικάστηκαν με ποινές φυλάκισης από 30 μήνες ως 4 χρόνια με τριετή αναστολή ή εξαγοράσιμη προς 5 ευρώ ημερησίως.

Η καταγγελία του συλλόγου κοινοποιήθηκε και στα μέλη της Επιτροπής Παρακολούθησης της ΕΠΟ, που έχει οριστεί από τη FIFA. Το ερευνητικό τμήμα της Επιτροπής Δεοντολογίας θα ασχοληθεί με την υπόθεση και είτε θα μπει στο αρχείο, είτε θα αναλάβει την εκδίκασή της το δικαστικό τμήμα της Επιτροπής Δεοντολογίας. Αν μια ομάδα κριθεί υπαίτια για δωροδοκία υποβιβάζεται και της αφαιρούνται έξι βαθμοί.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα