Μοναδική απουσία ο Τσιγκρίνσκι, έτοιμη για το φιλικό με Λαμία η ΑΕΚ

Μοναδική απουσία ο Τσιγκρίνσκι, έτοιμη για το φιλικό με Λαμία η ΑΕΚ

Δημήτρης Βέργος
Μοναδική απουσία ο Τσιγκρίνσκι, έτοιμη για το φιλικό με Λαμία η ΑΕΚ

bet365

Ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι συνέχισε θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα στην προπόνηση της Πέμπτης με τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ να είναι έτοιμοι για το αυριανό φιλικό με τη Λαμία.

Ντιναμό Κιέβου - Λάτσιο με προσφορά ημέρας*, αμέτρητα ειδικά στοιχήματα και forzato cashout*! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Οι παίκτες της ΑΕΚ προπονήθηκαν την Πέμπτη στα Σπάτα ενόψει του αυριανού φιλικού απέναντι στη Λαμία στις 6 το απόγευμα, σε ένα ματς κεκλεισμένων των θυρών στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Για τον Μανόλο Χιμένεθ δεν προέκυψε κάποιο νέο πρόβλημα καθώς είδε όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές του να παίρνουν κανονικά μέρος στην προπόνηση, εκτός φυσικά από τον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι.

Ο Ουκρανός στόπερ πραγματοποίησε και σήμερα θεραπεία, αλλά και ατομικό πρόγραμμα, όπως κάνει δηλαδή τις τελευταίες μέρες για να ξεπεράσει την κάκωση που τον ταλαιπωρεί στον έσω πλάγιο του αριστερού του γονάτου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα