Κάτσε για Σαββίδη: «Είμαστε όλοι δίπλα σου!» (pic)

Κάτσε για Σαββίδη: «Είμαστε όλοι δίπλα σου!» (pic)

bet365

O Εργκίς Κάτσε, που αγωνίζεται ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ στον Παναθηναϊκό, τοποθετήθηκε κι αυτός με την σειρά του για τα γεγονότα της Τούμπας, στηρίζοντας δημόσια τον Ιβάν Σαββίδη.

Ο λόγος που οδήγησε τον νυν μέσο του Παναθηναϊκού να βγει δημόσια και να στηρίξει τον Ιβάν Σαββίδη ήταν η στήριξη που τον παρείχε το 2013 όταν βρέθηκε στο στόχαστρο πολλών μετά την εμφάνισή του στα social media με μια μπλούζα του UCK. Τότε, όπως λέει ο Κάτσε, ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ τον στήριξε στην πιο δύσκολη στιγμή της καριέρας του.

Πιο αναλυτικά έγραψε ο Αλβανός ποδοσφαιριστής στο Instagram:

Πριν πολλά χρόνια, στην πιο δύσκολη στιγμή της καριέρας μου, με βοήθησες σαν πατέρας μου! Και για αυτό το λόγο δεν μπορούσα παρά να σε στηρίξω δημόσια με τον ίδιο τρόπο! Είμαστε όλοι δίπλα σου!», ανέφερε ο Αλβανός μέσος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα