Δίωξη στον Σαββίδη και σε ΠΑΟΚ από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα

Gazzetta team
Δίωξη στον Σαββίδη και σε ΠΑΟΚ από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα

bet365

Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας άσκησε δίωξη στον Ιβάν Σαββίδη για τα όσα έγιναν στην Τούμπα στο ντέρμπι με την ΑΕΚ με βάση το άρθρο 19 που αναφέρεται σε απειλές!

Τα όσα έγιναν στην Τούμπα από το 89ο λεπτό του λεπτό του ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ και μετά, προκάλεσαν την επέμβαση του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα.

Όπως ενημέρωσε η ΕΠΟ, ο Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου άσκησε δίωξη ποδοσφαιρικών αδικημάτων στον Ιβάν Σαββίδη, η οποία διαβιβάστηκε στον Πειθαρχικό Όργανο της SuperLeague.

Αναλυτικά η ανακοίνωση...

Σας ενημερώνουμε ότι ο υπεύθυνος άσκησης δίωξης ποδοσφαιρικών αδικημάτων Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου διαβίβασε στο Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Super League δίωξη σε βάρος του Ιβάν Σαββίδη και της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για πράξεις που προβλέπονται και τιμωρούνται από τις διατάξεις των άρθρων 1, 2, 3, 4, 5, 6, 19 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα