Πέλκας: «Αφήστε μας να κερδίσουμε αυτό που προσπαθούμε» (pic)

Πέλκας: «Αφήστε μας να κερδίσουμε αυτό που προσπαθούμε» (pic)

Πέλκας: «Αφήστε μας να κερδίσουμε αυτό που προσπαθούμε» (pic)

bet365

Ο εκ των αρχηγών του ΠΑΟΚ, Δημήτρης Πέλκας, πήρε θέση για τα τελευταία γεγονότα, με μια μακροσκελής τοποθέτηση, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram.

Ο Δημήτρης Πέλκας, μετά το τέλος της συνάντησης των αρχηγών του ΠΑΟΚ με τον Ιβάν Σαββίδη, αισθάνθηκε την ανάγκη να τοποθετηθεί δημοσίως για όλα όσα συμβαίνουν το τελευταίο χρονικό διάστημα στην ομάδα του.

Αναλυτικά, τα όσα έγραψε ο Έλληνας μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram:

«Η εικόνα νικά την ουσία και δίνει τροφή στην ισοπέδωση. Μια κακή στιγμή, ένα λάθος, όμως δεν αναιρεί ό,τι έχει κάνει ο κ. Σαββίδης ως σήμερα. Ένας άνθρωπος που έχει πάντα ως προτεραιότητα τον ποδοσφαιριστή και ποτέ δεν απείλησε κανέναν. Αντιθέτως έχει σταθεί δίπλα μας σε όλες τις δύσκολες στιγμές, στις αποτυχίες. Και είμαστε κι εμείς δίπλα του γιατί το αξίζει

Είμαστε ποδοσφαιριστές και η δουλειά μας είναι να κερδίζουμε ή να χάνουμε στο γήπεδο. Ούτε να μένουμε στ’ αποδυτήρια, ούτε να παρακολουθούμε δικαστικές σειρές.

Κανείς δεν έχει το δικαίωμα ν’ ακυρώσει την προσπάθειά μας, τις επιτυχίες μας. Ούτε, βέβαια, να σβήσει τα λάθη μας. Δεν ζητάμε κάτι. Προσπαθούμε να το κερδίσουμε. Αφήστε μας».

Η εικόνα νικά την ουσία και δίνει τροφή στην ισοπέδωση. Μια κακη στιγμή, ένα λάθος, όμως δεν αναιρεί ό,τι έχει κάνει ο κ. Σαββίδης ως σήμερα. Ένας άνθρωπος που έχει πάντα ως προτεραιότητα τον ποδοσφαιριστή και ποτέ δεν απείλησε κανέναν. Αντιθέτως έχει σταθεί δίπλα μας σε όλες τις δύσκολες στιγμές, στις αποτυχίες. Και είμαστε κι εμείς δίπλα του γιατί το αξιζει Είμαστε ποδοσφαιριστές και η δουλειά μας είναι να κερδίζουμε ή να χάνουμε στο γήπεδο. Ούτε να μένουμε στ' αποδυτήρια, ούτε να παρακολουθούμε δικαστικές σειρές. Κανείς δεν έχει το δικαίωμα ν'ακυρώσει την προσπάθειά μας, τις επιτυχίες μας. Ούτε, βέβαια, να σβήσει τα λάθη μας. Δεν ζητάμε κάτι. Προσπαθούμε να το κερδίσουμε. Αφήστε μας.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dimitrispelkas (@dimitrispelkas) στις

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα