Ιμπαγάσα: «Οι εικόνες της Τούμπας δεν κάνουν καλό στο ελληνικό ποδόσφαιρο»

Ιμπαγάσα: «Οι εικόνες της Τούμπας δεν κάνουν καλό στο ελληνικό ποδόσφαιρο»

Δημήτρης Τομαράς
Ιμπαγάσα: «Οι εικόνες της Τούμπας δεν κάνουν καλό στο ελληνικό ποδόσφαιρο»

bet365

Ο Αριέλ Ιμπαγάσα σε συνέντευξή του στην Ισπανία στάθηκε στα γεγονότα της Τούμπας, στα όσα γίνονται στο ελληνικό ποδόσφαιρο αλλά και στην εμπειρία του ως τεχνικός.

Ο Ιμπαγάσα που είναι στις Ακαδημίες του Ολυμπιακού είπε στο Deportes Cope Mallorca για:

Τα γεγονότα της Τούμπας: Υπάρχουν αρκετά περιστατικά στην Θεσσαλονίκη. Υπάρχουν και άλλες προηγούμενες υποθέσεις που εξετάζονται και θα δούμε το τι θα γίνει. Είναι ξεκάθαρο πάντως πως αυτές οι εικόνες ή όλο αυτό δεν κάνει καλό στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Την κατάσταση στην Ελλάδα και το ποδόσφαιρο: Υπάρχει μία σύγχυση και ένας προβληματισμός. Φαντάζομαι πως θα γίνει συνάντηση με την FIFA και μέχρι τότε δεν έχουμε πρωτάθλημα. Βέβαια η εικόνα που είδαμε στην Τούμπα και όσα γίνονται δεν είναι καλά ούτε για το ποδόσφαιρο εδώ ούτε για την Ομοσπονδία.

Τον Ολυμπιακό: Παίξαμε στην Κρήτη και κερδίσαμε. Μετά είδαμε ότι έγινε και σίγουρα μας επηρεάσε ως εικόνα. Είναι κάτι που μπορεί να επιφέρει σοκ ή φόβο.
Τον ίδιο ως τεχνικό: Ειλικρινά δεν είμαι καλός τεχνικός. Τώρα βλέπω πως το να είμαι προπονητής είναι κάτι πολύ περίπλοκο. Το να είσαι παίκτης είναι το καλύτερο. Εάν είσαι προπονητής έχεις εκτός από την προπόνηση και πολλά άλλα που πρέπει να κάνεις. Μου αρέσει πολύ όμως αυτή η νέα εμπειρία στον Ολυμπιακό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα